Energibehandling

Våra kroppar består också av energi. Ofta har vi inte fått lära oss att vårda den. Dessutom finns det många idag som kräver mycket, förväntar sig mycket också därför att dom är låga på energi.
Energibehandling.
Ja, allt jag arbetar med bygger just på energi. Alla människor har ett energisystem som också är kopplat till meridianer. I dessa meridianer flödar det energi. Meridianerna i sin tur är förbundna med organ och körtlar. Man kan säga att den energi som flödar i vårt meridiansystem är som näring till kroppens byggstenar. Har vi dåligt flöde i detta nätverk av kanaler så får vi en brist, förlust av energi.
När detta sker så blir också våra kroppar stressade.
Stress på det sättet är en stor samhällsfaktor idag. Där söker vi ofta yttre kickar för att tillgodose denna förlust av inre energi. 
Det som ofta påverkas här är kroppens bindväv/fascia. Den blir stel, den krymper, drar ihop sig. Detta kan orsaka mycket smärta. Här ser jag också att människor fastnar. Kroppar blir stela, vi felbelastar vilket orsakar mycket problem i det inre maskineriet dvs också i/längs kroppens meridianer.
När vi på dessa sätt inte orkar hålla vår energi så blir vi trötta. Vi tappar vår energi helt enkelt, vår ork, lust /kraft. Där tar vi ofta fel val, fel beslut. Valen och besluten tas inte ifrån oss själva utan ifrån våra begränsningar. Såklart måste vi ibland backa här, backa för att ladda våra batterier.
Det är också därför som jag erbjuder denna hjälp, jag vet hur viktig den är.
När vi är helt slut, helt orkeslösa så behöver vi ofta hjälp att få igång vårt energiflöde. Här kan också guidning, vägledning vara till stor hjälp. Att man verkligen lyssnar på kroppen, på vad den vill! Vad den behöver!  Vad den mår bra av!
Eftersom jag arbetar med yinyoga som bla bygger på att stretcha kroppens bindväv, få bindväven att slappna av, blir ju detta ett starkt redskap utav övningar som jag kan dela ut för att man ska kunna underhålla hemma. Indirekt stimuleras även dina meridianer i din kropp. Desto mer lyhörd man blir så kan man också sen känna sina akupunkturpunkter. För ofta är det så att spänningar, det jag kallar obalanser sätter sig vid kroppens akupunkturpunkter. Att på så sätt lära sig stanna upp, lyssna och känna.
Då kan kroppens slappna av inifrån och ut. Detta alstrar energi eftersom det inre energiflödet sätts igång...
En liten del, förklaring av mitt arbete.
Monica

Kommentera gärna:

Senaste inläggen

Senaste kommentarer

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln