Scolios

Idag pratade vi om scolios/sned ryggrad. Ett av de första sakerna jag jobbade med och jag upplevde verkligen att dessa ryggar blev raka. Ibland kan det såklart vara så att man hoppas och tror, men jag upplevde verkligen att dom blev raka.
Där och då hade vi inte haft kontakt med vår kiropraktor på ett bra tag så jag ringde honom och bokade en tid. En tid som blev tre, både tid till mig och till tjejerna.
När vi åkte dit sa jag till dom, nu berättar ni inte att jag jobbar med detta. Vi ska se om han märker det ändå (lite fult kanske, men jag ville kolla) 
Det var den här kiropraktorn som tidigare sagt "Den värmen du har i dina händer, den ska du använda dig av" Nu gjorde jag ju det, fast det visste han inte!
Vi kom dit. Alltid roligt att återse dom man verkligen tycker om. Dom som har betytt så otroligt mycket. Vi kände så alla tre!
Vi gick in samtidigt (så som vi alltid gjort) 
Han säger till Felicia, du kan väl börja. Hon gick fram till hans bänk. Han fällde den framåt/neråt. När den var i rätt läge, då backade han. Samtidigt höll han upp sina händer i luften 0ch detta glömmer jag aldrig, det var/blev så stort för mig, jag fick verkligen en bekräftelse/feedback på det jag kan. Av någon som hjälpt oss så mycket. Av någon som jag verkligen litade på. Han pratade inte bara, utan vi hade verkligen fått känna av resultatet av hans arbete. 
Han backade,  händerna var fortfarande i luften. Så säger han "eller mamma ska göra det istället?... "magic fingers" och så bara ler han!! "
Han vet!! Då kan jag passa på att fråga....och min fråga var!
-Du jobbar med skelettet och korrigerar skelettet, jag jobbar i mjukdelarna men får ändå raka ryggar, stämmer verkligen det???
Då tittar han på mig som att jag var en jubelidiot
-Såklart du får!!
-Det svaret och hans agerande räckte för mig! Jag visste att han visste, han sa inte detta bara för att vara snäll. Han har höga krav!

Idag vet jag, att jobba som jag gör på bänken i kombination med yogan är fantastiskt bra. Annars är det lätt att det ramlar tillbaka igen. Nu får dom om det behövs lära sig egenvård/underhåll<3
Tacksam!!

Kommentera gärna:

Senaste inläggen

Senaste kommentarer

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln