En kväll i livet....

Många gånger har jag varit frustrerad. Många gånger har jag känt, varför tar människor inte hand om sin kropp....varför är det så svårt att lyssna?!
Den frustrationen har såklart vänts till glädje! Glädje att så många vill! Glädje över att så många har ett genuint intresse! Glädje över att få dela med sig till så många!
Istället för att focusera på dom som inte vill, focuserar jag på dom som vill!
Ikväll har jag haft yoga, yoga för unga människor som tränar aktivt, fysiskt. Yoga för Österrikiska och Svenska landslaget i Orientering. 
Redan när jag började med yoga och behandlingar kom unga människor till mig med kroppar som inte ville samarbeta, den orkade inte samarbeta eftersom den blev överkörd. Ägaren till kroppen lyssnade inte, inte heller tränaren, eller föräldern, dom bara pushade på oavsett signaler. Att i ung ålder förstöra sin kropp, egentligen medvetet, fast det är ju  omedvetet, för det ligger ofta för lite både kunskap och känsla med i bilden, men framförallt för lite lyssnande! 
Det var en otrolig ära att få komma till Åhus idag! En ära att få möta alla dessa unga människor som tränar ofantligt mycket. 
Att få möjlighet att sprida det jag brinner för!
Samspel, närvaro, medvetenhet! 
Vikten och vitsen med att underhålla/ta hand om sin bindväv!
Lära kroppen att slappna av!
Ju tidigare vi lär oss, blir medvetna, desto bättre!
En bra kväll <3 jag kryper ner i sängen med ett leende inombord!
Jag brukar säga att jag är envis, envishet som blir tjurighet är inte bra, den envisheten har jag lärt mig hantera. Att tro på sig själv, att våga stå kvar i den känslan man känner inombords är en helt annan sak! Därför känns det verkligen.....Yes!!! trägen vinner! Ikväll lägger jag mig som en vinnare.....
Tack <3

Kommentera gärna:

Senaste inläggen

Senaste kommentarer

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln