Att se individen...

där bakom spänningar och obalanser! Det funkar på distans också....
Om man vill (får jag tillägga) ibland vill man bara bli bekräftad och förstärkt i sina obalanser! Det tror jag egentligen inte att någon vill fast detta språket är så starkt myntat idag bland människor.

Igår skrev jag ett inlägg på instagram och fb, strax efter hörde en tjej av sig. Hon skrev.... (och hon hade inte sett mitt inlägg det var inte däför hon kontaktade mig utan det var för att hon mådde dåligt och behövde hjälp. Men hela sammanhanget handlar om det som jag skrev om på insta & fb)
Ja, hon skrev....
"Hej! Jag har varit riktigt kass sedan igårkväll. Tror detta är vad man kallar migrän. Huvudet gör vansinnigt ont och Ipren hjälper inte. Mår illa. Kass mage. Ljuskänslig, Ljudkänslig. Aldrig haft innan. Kan jag göra några bra övningar?"
Jag svarade....
-Vill du vara med på lyxpasset i em...eller strax 14.00? Där är en ledig plats
Sagt och gjort hon var med på distans! Likaså en ung tjej med lika hög känslighet eller lika stor uppmärksamhet!
Vi ska inte bekräfta "problem" eller obalanser är bättre att benämna det som! Det är så lätt att det görs för  att vi ser inte längre eller djupare. Att vara medmänniska och se individer....det är SÅ VIKTIGT!!!!
Då sker detta....
15.18 under passet kommer detta meddelande...
"Haha, jadu.. magi?"
Jag skickade tre skrattgubbar tillbaka
Då får jag detta....
"Helt sjukt!! Tack<3<3<3"
Och senare på kvällen...
Jag gör smörgåstårta och middag med musik i öronen. För några timmar sen kändes det som att min sista stund var kommen!
(ett extra tillägg den här tjejen är inte inbillningssjuk, hon gnäller inte heller, det är precis tvärtom)

Överbelastad högkänslig dom obalanserna får inte förstärkas dom måste bort!!

Av den yngre tjejens mamma fick jag detta sms igår kväll! (Detta fick jag också dela, såklart frågar jag alltid!)
Godkväll!
Tack för passet idag <3
Oj vilken skillnad!! Bara meddelandet XXXX  skrev till mig på bussen kändes annorlunda och sen öppnade hon dörren - glad och pigg, LUGN !
Hon stekte bananpannkakor och kom in till kontoret med en portion till mig. 
Sen gick hon ut och höll på en lång stund på studsmattan, hennes mentala yoga, Helt lugn! Satt tom och gjorde matte efter maten mitt i vardagsrummet (hon brukar börja gråta vid matteövningar) helt lugn och glad. Mysig och lugn ikväll! 
Tänk vilken skillnad och stort tack för att du hjälpte till i energin, mäktigt och så häftigt att ta del av, så tacksam!!<3<3<3
Kram &  trevlig kväll!!


Som sagt vi FÅR INTE förstärka dom andra obalanserna. Det är inte rättvist! Alla har rätt att få vara sig själva, på riktigt!! Precis som båda dessa "fallen" beskriver! När såna spänningar försvinner, som inte tillhör, så syns man igen! Då är man sig själv igen! Det är frihet!

Ja lek med tanken här vad händer när en, två, tre ja kanske ännu fler går in och bekräftar det andra? Det som ofta är mest synligt??!!! Det som vi sen själva också ofta till slut identifierar oss med....


 

Kommentera gärna:

Senaste inläggen

Senaste kommentarer

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln