Ditt eget uttryck

Vårt eget uttryck är oerhört viktigt, det har med vår kreativitet & lust att göra. Det handlar om vår livsenergi, vårt livsflöde. För flera år sen när vår ena dotter skulle välja gymnasie åkte vi runt på olika skolor. Det är många faktorer som spelar in i val & beslut.
Jag fastnade för en skola, min dotter för en annan. Det var en praktiskt linje. Valet var ju hennes, så där ville jag inte påverka eftersom jag vet hur energier (åsikter,tankar) påverkar. Det blev den skolan hon valde. Jag reflekterar mycket, så något år senare en dag när jag var ute och gick kom just detta upp. Varför gillade jag just den skolan så mycket? Det var ju en fråga jag ställde inåt! Då hör jag lärarens ord, ord som jag egentligen inte lagt på minnet....
DET ÄR VIKTIGT ATT SKAPA SITT EGET UTTRYCK det är det som är mitt huvudsyfte!
Ja, alltid!!!
Det blir så fel, det gör så ont fysiskt som mentalt att bli "överkörd"! Vissa är otroligt starka i sitt uttryck och andra är så otroligt anpassningsbara. 
Det är därför jag i min yoga, mina kursen, behandlingar av såväl människa som djur inte arbetar i tekniker. Viktigt att lära känna sig själv, sin egen kropp!
Vi är ju alla olika individer & ska så va. Det är ju då vi blir starka tillsammans.
Det är då vi skapar kommunikation, gemenskap...
I andra formen skapas seperation, detta gäller ju människa som djur. Det är så många djur främst hästar & hundar som är så präglade av sina ägare att deras eget uttryck totalt försvunnit. Katter har en helt annan integritet.
Jag har MASSOR av exempel på smärta/sjukdomar som jag mött under åren som handlar just om detta.
Etiketter: behandling/yoga

Kommentera gärna:

Senaste inläggen

Senaste kommentarer

  • Carina Andersson » Introspektion....:  ”Hej Monica, Tack för igår ! Märker tydligt att jag behöver jobba med mig själv. ..”

  • Annette Ekberg » Kurs-att öppna dörren:  ”Hej! Jag undrar vad det kostar? Med vänlig hälsning, Annette Ekberg”

  • Ingela Olsson » Circle of Light:  ”Hej Monica! Jag är nyfiken på din kurs Circle of Light. Skulle gärna vilja anmäl..”

  • Monica Möllerström » Circle of Light:  ”Hej Linda! Varsågod. Ja, det finns plats. Skicka gärna sms o738231103 och bekrä..”

  • Linda Johansson » Circle of Light:  ”Hej Monica och tack för i förmiddags. Jag kikar på din kurs Cirkle of lite. Jag ..”

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln