Hjärta

Ikväll har vi kört ett hjärtpass på yogan!

Jag avslutade med att säga, jag är oerhört tacksam för min hjärnhinneinflammation, för utan den hade jag aldrig stått här ikväll och hållt detta pass.

Jag älskar mitt jobb <3 jag älskar att få verka utifrån hjärtat!
Hjärtat som är länken mellan vår kropp & själ!
Hur lätt vi låter endast huvudkontoret få bestämma, själens röst som då bara hörs svagare och svagare, till slut nästan viskande! 

Hur andra vuxna, begränsande människor faktiskt försökte hålla mig svag, liten genom att säga
VAR NU RÄDD OM DIG!! 
TA DET NU LUGNT!!
Det låter kanske knasigt men det var faktiskt så det var, dom förstod inte att det hade hänt något stort inom mig. Att min ínre röst hördes så pass mycket starkare nu! Att jag faktiskt inte brydde mig! Att jag faktiskt kände MIG SJÄLV, mycket bättre än dom som ändå inte lyssnade dvs kände! Deras ord grundades på något helt annat!
Ja, hade jag lyssnat på deras rädslor eller omtanke hade jag nog inte stått i min yogalokal idag och haft grupper i yoga på detta sätt.
Jag hade inget annat val än att följa mitt hjärta! För mig fanns inga frågetecken!

Att inspirera andra att våga lita, att våga lyssna, att våga följa, det är en stor del av min mission.
Att inte stänga in, att inte begränsa varken sig själv eller andra. Att skapa självständighet inte beroende. Självständigheten som kommer med ett öppet hjärta, öppna sinnen.

Tack igen ni modiga som vågar utmana era rädslor/begränsningar. Möta spärrar sk hinder på vägen kliva över dom eller kravla över för att gå vidare på er livs resa med hjärtat som kompass<3
NAMASTE Monica
 

Kommentera gärna:

Senaste inläggen

Senaste kommentarer

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln