Behandling

Mamma kontaktar mig angående sin lilla dotter....
Status-Illamånde, kräkningar, förstoppad. Hon vill inte äta...föräldrarna har varit med henne på barnakuten två gånger och fått laxerande medel. Hon är väldigt medtagen orkar inte ens komma hit på ett lyxpass som jag erbjuder. Hon vill, men kräks hela tiden.

Torsdag 7/5 Jag tar med henne i ett lyxpass på distans och på så sätt läser jag av spänningar, obalanser och blockeringar.
Redan samma dag, på em skickar mamman- Hon är piggare men vill fortfarande inte äta och dricka annat än vatten. Hon berättar också att hon sov så gott under passet.

Fredag 8/5
Hon har äntligen ätit och illamåendet verkar ha försvunnit! Hoppas att det fortsätter åt rätt håll, skriver mamman i ett meddelande till mig.

Matilda hoppar även in och gör en distansavläsning. En väldigt känslig och lyhörd tjej som läser av allt i sin omgivning, så kan man väl sammanfatta det.

Onsdag 13/5 gör vi en fysisk behandling. 

Torsdag 14/5  meddelande från mamman. Lilla damen var så glad efter behandlingen och hon bajsade på eftermiddagen, det har hon inte gjort själv på två veckor. Hon kändes så lugn och behaglig.

Måndagen 18/5 kommer detta meddelande
"Stort tack för din hjälp! Tänk att nu bajsar xxxxx utan problem nästan varje dag!! Så underbart, ingen medicin utan hennes kropp är igång på rätt sätt, sååå glad och tacksam för detta!
Kram från oss"

Efter detta har jag inte hört något, dvs det är lugnt! <3
Ja, jag är också så oerhört glad & tacksam. Även för omgivningen, föräldrarna i detta fallet och deras tillit.

Snart fyller jag år!
Ett år äldre och förhoppningsvis klokare!
Tänk vad livet lär!
Ibland jobbiga läror!
Men att samarbeta och jobba med denna lilla flicka var absolut inga problem, det flöt på, på alla plan<3

Ja, denna lilla berättelse vill jag dela med mig av på min födelsedag. Detta är en av dom bästa presenter jag kan få! Och jag är lyckligt lottad, jag får presenter ofta <3 TACK<3<3<3
 

Kommentera gärna:

Senaste inläggen

Senaste kommentarer

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln