Frekvensmedicin

För många år sen kände jag en fantastisk kvinna. En underbar mamma som värnade om och älskade sin familj. Hon var på några yogapass och hade också varit på någon behandling när hon en dag kom för att få behandling och jag sa...
-Vad har du gjort???
-Jag har inte gjort någonting!
-Jo. För det syntes i hennes energi! Jag såg det på henne....
-Något har du gjort!! Det ser helt annorlunda ut!
-Nej, svarade hon igen!
Sen la hon sig på bänken och jag började jobba. Det jag också kallar att balansera eller städa....efter behandlingen säger hon....(förmodligen hade insikterna kommit till henne när hon låg på behandlingsbänken och jag städade bort sånt som skymde sikten)
-Jo, jag har varit på yoga....inte din yoga...annan yoga. Jag är ju kompis med henne som har yogan därför ville jag ställa upp.
Ja, det kan man ju göra om det känns bra!
Detta var allt annat än bra!
Det påverkade henne och hennes energi negativt!
Rent energimässigt blev det som att hon blev mamma till yogaläraren. Där låg så mycket obearbetat och obalanser som hon undermedvetet projicerade ut, som denna kvinnan omedvetet fångade upp. Det som jag sen läste av som påverkade henne oerhört negativt! Så att jag starkt kände, men herregud vad har hänt, vad har du gjort!!
Idag i em på yogan så handlar det om sån healing, för detta är ju inte helt ovanligt!
Tyvärr får jag lägga till!! Jag önskar verkligen att det inte vore så!
Den här kvinnan, då, tillbaka i tiden hon ville ställa upp för sin vän hon var en god kamrat så hon fortsatte....
Jag vet att jag kände att jag vill bara ha hit henne, detta är inte ok, så är vi inte snälla och goda medmänniskor var och en har rätt till sin egen frekvens. Kan vi inte höja andra ska vi iallafall inte sänka!
Den här kvinnan dokumenterades strax efter besöket här, den gången när det bara skrek, med bröstcancer. Idag finns hon inte. Gud vad jag önskar att hon förstått vikten av ett bra energiarbete och att vårda sig själv, som sagt världens bästa och mest omtänksamma mamma. Men jag höll på att säga/skriva men vad hjälper det....
Kanske att detta kommer upp för att det är sånt vi ska jobba med idag. Dessutom hade jag en kvinna på behandlingsbänken nu, ny, hon var här helt för första gången(ibland kan jag ju ha mött dom på yogamattan först) Naturligt medial, verkligen naturligt medial. Jätteduktig!! Hon hade bara missat en sak att vårda sin energi. Blev också "utnyttjad" rent energimässigt. Rättare sagt det kostade för mycket energi. Det visade sig att hon arbetat som medium men att hon orkar inte. Det kostade henne för mycket. Hon använder det bara för egen del nu. Absolut, det kan man göra men när man är så duktig borde fler få ta del av hennes förmåga. Dom som verkligen behöver det! Så...
Dels har hon varit inne i fel sammanhang med människor som söker så otroligt mycket bekräftelse.
Dels har hon missat poängen med att vårda sin egen energi!
Men hon är grym!! jag hoppas att hon kommer tillbaka (och då menar jag egentligen inte hit nödvändigtvis även om det hade fått va en ära att få "träna henne")
Det jag kan lära henne är vikten av att vårda och hålla sin frekvens/energi! Det andra kan jag inte lära henne för det kan hon redan, helt ypperligt!! Precis som kvinnan i texten, det kunde hon också...egentligen! Bara det att hon lyssnade på dom som skrek högre, ansåg sig att kunna mer, så fel det kan bli.
Detta har jag fått se många gånger, flera gånger tyvärr. Så blir det i vårt tekniksamhälle och med våra överbelastningar/obalanser som helt tar över.
Var och en till sitt!
Har man, besitter man en sån otrolig gåva som båda dessa kvinnor har/hade då gäller det bara att vårda den och se om sitt eget hus, sen ger det goda ringar på vattnet.
Kände bara att jag ville skriva lite<3
Tack till dig som orkat läsa även om jag vet att dom som borde läsa kanske inte läser. Men vem vet, kanske någon...som...sen....och så kan ringarna vandra!
Tack<3

en en Kommentera gärna:

Senaste inläggen

Senaste kommentarer

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln