Circle of Light fortsättningsgrupp

Jag är så glad, jag är så lycklig dom är så duktiga!! Så imponerande!
  • 8 tjejer som gått i Circle of Light under ett år. C of L som är en utvecklingscirkel. Efter dessa 8 grundsteg, 1ggr/månad under ett år ville alla fortsätta. 8 tjejer med extremt hög känslighet, en känslighet som verkligen varit jobbig för dom alla, inte bara jobbig mentalt utan det har också orsakat dom väldigt mycket fysiska problem. Dom har ätit så otroligt mycket intryck, lagt så mycket ansvar och börda på sina axlar samtidigt som alla i sig själv har en enorm tydlighet. Dom har försökt sätta gränser på sitt sätt. Att få träna upp dom är en ära. Dom har så mycket värme, så mycket glädje och så mycket humor vi skrattar alltid massor, alla bjuder verkligen på sig. 
  • Idag var det dags att jobba på riktigt. En man kom för att bli avläst. När man har tränat upp sig så pass mycket som dessa tjejer gjort sker mycket. Dom lyssnar på djupet, dom lyssnar på individen. Dom lyssnar med hjärtat! 8 tjejer som fångar upp så viktiga och betydelsefulla saker ur den här mannens liv. Hur dom även läser av hans fysiska kropp, där alla prickar in!!! Hur han sen bekräftar. Dom har bredd, dom har djup, mening samtidigt som alla är respektfulla, ödmjuka. Dom är inte nyfikna för nyfikenhetens skull, dom vill väl. Då blir det alltid bra! 
  • Ja, herregud så imponerande!! Från alla håll, även från mannens håll som vågar blotta sig så. Han kände säkert av deras vänlighet. För även om dom var spot on så är det med massor av kärlek, välvilja och omtanke. När man lyssnar på det sättet sker mängder av läkning. 
  • Alla förstår också hur viktigt det är att vårda sig själv. Det är sådant dom lärt sig i Circle of Light. För utan det klarar man inte det dom gjort ikväll.
  • Mannen gick hem med ett "arbetsschema", mer träningsschema och må bra schema, hjärtschema. Det han i själ och hjärta mår bra av sådant man lätt prioriterar bort, tyvärr. Det som är egenansvar. Det ska bli enormt roligt att följa upp.
TACK tjejer för ikväll, ni är grymma och modiga.
Ni vågar kasta er ut men framförallt litar ni på och kan känna er intuition.
Det skapar ett enormt förtroende.
Ni är raka, ärliga, sanna och tydliga!!
Och äger en enormt stor medmänsklighet<3 
Tack!!
<3<3<3
 

Kommentera gärna:

Senaste inläggen

Senaste kommentarer

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln