Kommande bokprojekt

Nu händer det mycket spännande!
Till hösten ska jag dra igång med min bok!  När saker är meningen faller alla bitar på plats, det kräver inte speciellt mycket energi.
En dag kontaktade en kvinna mig, hon hade hört talas om mig och det jag gör. Hennes fråga var egentligen om hon fick skriva ett reportage, för att sälja till tex tidningen Nära. Den här kvinnan är frilansjournalist, har jobbat i många år på Norra Skåne Eva Frid. Jag har fått frågan tidigare från andra men svarat nej. Jag hade samma känsla den här gången, fast det var något intressant med Eva. Vi bokade ett möte då vi pratade & fikade. Vi bestämde ganska omgående att hon ska hjälpa mig att skriva min bok. Hon förstod mig, det  är ju otroligt viktigt i ett så nära samarbete.  Vi har en perfekt uppdelning Eva intervjuar/skriver & jag berättar! Att Eva sen har syskon/familj som kan hjälpa till med övriga bitar som tryck mm är ju bara så fantasiskt bra! Allt har bara rullat på....
Det här kommer att bli så otroligt roligt. Jag har länge känt hur viktigt det är att få berätta, att få dela med mig av alla erfarenheter/upptäkter. Det är verkligen så det känns. Jag upptäcker ständigt nya bitar. Delar med mig gör jag på yogamattan, i behandlingar, på kurser/utbildningar. Men att få en sammanfattning känns viktigt. Det blir en helhet. Man kan ta till sig i sin egen takt, man kan läsa om, läsa vissa bitar.  Jag har mött så många människor under åren och dessa möten har lärt mig så mycket. Att se utanför boxen, ramarna vi gärna stänger in oss i. Se möjligheter. Va öppen för olika alternativ. Men framförallt, vikten av att lyssna med hjärtat och vad som kommer ur det. Tillit! Närvaro! Energi! Kommunikation!
Ah, det kommer att bli så roligt!

 

Kommentera gärna:

Senaste inläggen

Senaste kommentarer

  • Carina Andersson » Introspektion....:  ”Hej Monica, Tack för igår ! Märker tydligt att jag behöver jobba med mig själv. ..”

  • Annette Ekberg » Kurs-att öppna dörren:  ”Hej! Jag undrar vad det kostar? Med vänlig hälsning, Annette Ekberg”

  • Ingela Olsson » Circle of Light:  ”Hej Monica! Jag är nyfiken på din kurs Circle of Light. Skulle gärna vilja anmäl..”

  • Monica Möllerström » Circle of Light:  ”Hej Linda! Varsågod. Ja, det finns plats. Skicka gärna sms o738231103 och bekrä..”

  • Linda Johansson » Circle of Light:  ”Hej Monica och tack för i förmiddags. Jag kikar på din kurs Cirkle of lite. Jag ..”

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln