Terapiridning

Idag har jag haft terapiridning under fm.  Två pass, två olika hästar, två olika människor med olika behov. Att läsa av och lyssna och dessutom kunna använda både hästarna och naturen i detta arbete är fantastiskt.
  • Med första tjejen där handlade det mer om coaching samtidigt som vi kände vart i kroppen spänningar och blockeringar satt, henne bar Uni som är stor och kraftfull.
  • Kvinna nummer två, då handlade det mycket mer om den fysiska kroppen, som sjukgymnastik fast på hästryggen. Lägger vi därtill min förmåga att läsa av spänningar och lyssna för att få individer att släppa och slappna av. Allt detta ute i skog och mark, en plats som hon har svårt att ta sig till själv med sin spända, stela och smärtande kropp. Dom promenader som hon älskar att gå begränsar hennes kropp henne i, idag bar Grani henne. Så hon kunde tryggt landa och bara njuta! Solen hjälpte till och fåglarna sjöng med sin skönsång! Naturen är ju magisk ifall man har förmågan att kunna njuta! Denna kvinnan njöt i fulla drag. Fantastiskt att se och kunna hjälpa till med.
Om hästarna gillar detta?
Ja, Uni kom direkt till grinden när tjej nummer ett kom. Då blir man glad.
Av egen fri vilja så som det ska vara.
Han hade gärna även burit kvinna nummer två och Amanda på bilden (den svarta) hade gärna också följt med. 
Men det var Grani som står snett bakom Amanda som fick äran. En högkänslig häst som själv varit extremt stressad och överbelastad, som nu älskar att hjälpa andra att må bra.
Ja, en härlig dag!
Terapi på hästryggen. Är du intresserad kan du såklart kontakta mig så ser vi hur det känns.
Tack alla inblandade för idag!!

Kommentera gärna:

Senaste inläggen

Senaste kommentarer

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln