Hur ser det ut? Vad händer? Uppdatering!

Ja, det är verkligen ett speciellt läge som skapar massor av olika känslor även olika läger. Jag har hela tiden arbetat med att stötta kroppen, fokusera på det som är bra även om jag läser av och arbetar med obalanser vilket ibland är jobbigt att möta!
  • Min tidbok vad gäller behandlingar är fullbokad fram till min semester. Såklart tar jag bokningar efter ledigheten med start i Augusti.
  • Angående yogan blir det mest lyxpass i Maj och Juni. Lyxpassen skapade jag eftersom jag hade så ont om behandlingstider.
  • Ni som kommer på yogan idag är väldigt samarbetsvilliga, vilket ofta innebär att man kan vara med även på distans. Hur det ser ut kan skilja sig från gång till gång beroende på vad som behöver arbetas med!
  • I Augusti har jag redan nu lagt en hel yogavecka. Massor av lyxpass, detta eftersom min känsla säger att då kommer folk tillbaka. Med mitt arbetssätt kan jag omöjligt ha en grupp med 30 deltagare (som jag tidigare hade i Sockenhuset) som inte har underhållt!!! Tänk er att läsa av allt det! Vart ska man börja??? Då känner jag att jag arbetar (även där)  bättre både för min egen skull och er i mindre grupper, så att vi kan jobba undan lite! Hur det sen blir under hösten vet jag inte än, men känslan säger att detta kommer att ta ett tag att hämta hem. 
Jag är oerhört TACKSAM övet ALLT visat förtroende!!
Jag får hela tiden nya förfrågningar om behandlingar, mycket barn och ungdomar!
Terapiridning/ umgänge med stabila och balanserade hästar kommer jag att använda mig mer av. 
  • Matilda (dotter) kommer att fortsätta med yoga i Sockenhuset. Vi jobbar inte på samma sätt fast hon arbetar också djupgående med avläsning och lyssnande samma samarbete som hon har med hästarna. Den kommunikationen som vi brinner för! Detta på Tisdagar 9.3o- 11.00 Torsdagar 14.00-15.30 . 
  • All bokning till yogapass sker via boka direkt (även om man är med på distans). Gäller både mina och Matildas pass.
TACK<3

Kommentera gärna:

Senaste inläggen

Senaste kommentarer

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln