Auktoriteter finns dom?

Dagens tema på morgonens lyxpass! Auktoriteter finns dom? JA i allra största grad! Överallt, varsomhelst!
Det som även dök upp förutom alla dom som vet och kan bäst. är dom som själva är helt "utbrända" (överbelastade) men som inte vill inse det utan vill ständigt gå i täten för andra och på ett eller annat sätt stå i centrum. Kan man leda sig själv då? Frågar du Sola (en av våra hästar. Så svar, nej!) hon hade aldrig följt en sådan "ledare"!
Frågar du mig. Så svar NEJ, definitivt inte!!
Kan man leda andra då??? Suck, nej!
Jag brukar säga vad gäller hästar, fast detsamma gäller för människor....
Det finns det dom "snälla" individer som lägger sig platt och köper allt ifrån den här auktoriteten, eller så finns det dom som står på bakbenen och slåss för sin egen existens dvs överlevnad! Dom sätter vi ibland diagnoser på eller iallafall stämplar i pannan på!
Desto tydligare man landar i sig själv, så kan man se det här skådespelet utan att bli en del av det. Utan att låta sig färgas av det. Tom i förlängningen inte ens notera det, det passerar obemärkt förbi.
Ja, detta finns i alla läger!
Jag har mött många sanna ledare som lyser inifrån. Som delar med sig från hjärtat. Det känns jag lovar. Fast idag när status är viktigt spelar titel, namn en stor roll i det här sk spelet! Den här sk gemenskapen. Av någon konstig anledning lägger vi kännandet ifrån oss och bara går på det yttre....visst är det märkligt!?
Hur som helst, halva morgongruppen var barn/ungdomar hur underbart är inte
det??

Jag har verkligen världens bästa "jobb" att få se människor öppna upp och lysa inifrån och ut, det är lyx!!!
See Light, Be Light, Shine Bright <3 
Tack! 
Namaste Monica

Kommentera gärna:

Senaste inläggen

Senaste kommentarer

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln