Nyinlagda kurser/workshops för hösten 2023

  • Energiaväsningskurser 2 st 23-24 September & 4-5 November. Dessa håller jag, Monica och Matilda (dotter) i tillsammans. Att träna upp sin intuition är både bra och viktigt. Det gynnar och genererar i så mycket bra som är kopplat till alla områden i livet. Du blir starkare i dig själv. Du tränar upp din egen tydlighet. Du blir snällare mot dig själv. Vad gäller dessa kurshelger så får du packlista någon dag före kursstart. Din investering är 3500:-. 9.30-16.00 alla dagar. Vi vill hålla små grupper för att tränigen ska bli så bra som möjligt och att du går härifrån stärkt i ditt eget inre vetande. Så max 8 deltagare. Du bokar direkt till mig 0738231103 eller Matilda o708-922372
  • Yinyogaworkshop`s 4 st 21 September, 19 Oktober, 16 November, 14 December. 18.00-21.00 hemma hos mig, Monica. Du bokar via boka direkt. Vårt fokus ligger på kroppens meridianer, akupunkturpunker. Förmågan av att kunna lyssna & känna. Jag delar med mig av så mycket jag bara kan. Allt material som matta, bolster, kuddar och filtar finns på plats, du tar endast med dig själv och en vattenflaska. 800:-/steg betalas på plats vid varje tillfälle.
  • Oljekväll Torsdag 7 September. Oljor har jag använt som ett kompliment till mina behandlingar & yoga sedan jag startade min verksamhet för ca 15 år sedan. Jag delar med mig av mina erfarenheter. Som med allt annat jag gör så anser jag att det är oerhört viktigt att man är lyhörd för kroppens behov därför är det en doftkväll så att du kan använda dina sinnen. 18.30-21.00 hemma hos mig, Monica. Du bokar din plats till mig direkt 0728231103 (gärna sms). Inkl fika (såklart) 500:-/person, betalas också på plats.
  • Sist men inte minst Medicine Intuitive Healing 9-10 December. En sammanställning kan man väl egentligen säga av allt. En träningshelg där du intuitivt tränas av mig i att trycka på punkter, i att läsa av kroppar. I alla år som jag arbetat med detta även hållt i yogaklasser så har jag känt av, lyssnat av. Jag vet hur viktigt det är att vi intuitivt kan känna/lyssna/möta som terapeut, som yogainstruktör. Att vara lyhörd för kroppar. Inte bara köra över, köra på eftersom många som kommer är stressade, har olika problem, då är det fingertoppskänsla som gäller. Detta tränar vi på denna helg. Samma här, eftersom det är individuell träning så tar jag inte in så många. Max 6 deltagare. 9.30-16.00 båda dagarna. 4000:- för hela kurshelgen. Du bokar din plats via sms 0738231103 till mig.

På alla helgkurser/helgträningar finns det alltid kaffe, te frukt och fika. Det du behöver ta med är egen lunch. Micro finns. Alltid kläder för att kunna vara på yogamattan och kläder/skor på skogspromenad.
 
Välkomna<3
 

Kommentera gärna:

Senaste inläggen

Senaste kommentarer

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln