Destruktiv kraft, Skapande kraft

Vikten av den skapande kraften, jag har skrivit om den innan. Den kreativa kraften, som skapar möjligheter, som skapar utveckling. Som skapar framtid, som flödar, likt en flod som rör sig.
Som inte är destruktiv, som inte står stilla, stillastående vatten surnar.
Alla har den! Det är den som skapar, som hittar på när vi är små, som ser möjligheter i allt. Som är kreativ. Som inte har begränsningar, som ser en häst i en kotte eller bil i en sten, som kan försjunka i timmar i lekens, den kreativas värld. Som inte låser in, som inte begränsar. Som vågar, som inte är rädd. Den som vi pedagogiskt ofta begränsar. Som gör att barn inte kan leka själva. Vi vill gärna vara med i leken, kanske för att vi tappat den. Såklart skapar detta många problem.
Intuitionen påverkas, magkänslan påverkas. Självbilden, självkänslan påverkas. Ditt uttrymme krymper. Det är här många beroende skapas, medberoende skapas. Prat skapas. Tankar skapas. Att fastna i dom destruktiva mönstren, att fastna i problematiken. Symtomen, reaktionerna. Att prata, att göda en destruktiv kraft, som skapar mer och mer stillastående. Som påverkar energin. Här behöver vi energi!!! I massor!! Energi, gödning som vi ofta tar från andra människor som fortfarande har sin kreativa kraft flödande. Vi måste ju överleva! Det kan vara våra egna barn!! Det kan vara våra djur!! Det skapas ytterligare reaktioner och symtom, ringarna blir större. Inget stillastående vatten mår ju bra eftersom det surnar.  Försurningen skapar inflammationer av olika slag (då hjälper inte enbart citronvatten, det blir ungefär som att hälla vatten på en gås) cancer är också en inflammatorisk sjukdom. Ledvärk, fibromyalgi, reumatisk värk likaså, du samlar vätska. Kroppen orkar inte frigöra slagg, skräp, gifter! Din sköldkörtel påverkas, dina hormoner påverkas. Allt stressas! Nu söker vi Quick-fix för att komma upp ur dyngan, vad som helst som får mig att överleva, eftersom överlevnaden också är en kraft. Då tar vi tag i allt och alla som kan ge oss energi! Men vi måste komma tillbaka till vår kreativa, skapande kraft som får igång oss i rörelse igen. Så att kroppen själv kan återskapa sig, få igång sin förmåga att rensa ut slagg, skräp, gifter!
Det är på detta sätt jag arbetar!
Jag arbetar i en skapande kraft!
Man har aldrig kunnat låsa in mig och begränsa mig!
Jag har också påverkats och låtit mig påverkas av stillastående krafter eftersom dom gärna söker mig som är i rörelse! Som ser över ytan! Jag har även varit på en arbetsplats där stillastående, destruktiv energi var i omlopp. Här pratas det ju ofta mycket! Det pratas mycket om andra människor! Istället för att se om sitt eget hus! Det är lätt att dras ner, att dras med! Det kan hända alla! Då gäller det att kravla upp igen, se till att få rörelsen och flödet igång igen. Sen rullar det på! Då kan man helt plötsligt andas frisk luft igen.
Som sagt det är i den här kreativa kraften jag arbetar! Det krävdes en hjärnhinneinflammation för att jag skulle förstå, flytta helt in i min känsla igen. Att lyssna! 
I behandlingar, i yogan, i kurser, i utbildningar! Då sker skillnad.
Många har fastnat i pratet, det är lätt att lyssnandet försvinner då! Vi fastnar lätt i ekorrhjulet och snor energi från varandra. Så ser många familjer ut idag, man kommer aldrig vidare. Man lever aldrig i sin högsta potential. Det är lätt att samma destruktruktiva energi bara går runt...
Desto fler varv, desto mer urlakad blir  den! Substanserna i energin försvinner, det blir bara luft, bara tomt....prat!
Den kreativa, skapande kraften är helt borta!
Energi`n likaså!
Nu måste det hända grejer!!! Då sätter många beroende, destruktiva krafter in! Fly, jag måste bort, jag måste få luft, jag måste få andas. Det handlar om att överleva. Det har blivit kortslutning, överbelastning! Allt möjligt sätter in! Överbelastningen måste dämpas, det sunda förnuftet är borta ( det är ju överbelastat)  man kan inte känna klart, en enorm frustration sätter in. Droger, missbruk av olika slag träder in, så att jag kan få vila. Energi behövs, köpberoende ligger nära till hands, allt som ger kickar, träningsberoende....men du kan ändå inte slappna av, du får ändå inte tillräckligt med energi.! Du har en inre stress....av att sitta fast, stå still! Såklart mycket smärta, neurologisk smärta. Dämpa, dämpa, dämpa!!
Jag arbetar med den skapande kraften, din skapande kraft!
Jag har mött flera missbrukare, alkolister, unga människor med destruktiva beteende, anorexi. MASSOR av människor som fastnat i missbrukets klor, den antidepressiva världen, matens värld! Då hjälper aldrig pratet utifrån, oron utifrån, rädslan utifrån, begränsningarna utifrån....
Alltid nås bäst resultat om föräldern, eller föräldrarna är med i utvecklingen, om det handlar om ett barn. Eller sambo, fru eller man om det handlaar om relationer. Faktiskt mest fruar kom jag på, nu när jag skriver!!! Männen har kanske ofta mer naturligt i sig att agera, att handla inte att ta hand om, att vårda PROBLEM. Dom ska ju bort, dom tillhör inte individen! Det vi focuserar på växer! Vad vill du ska växa!? Du själv, dina barn, din omgivning? Det vill jag! Jag vill inte låsa in, hålla fast, förminska. Jag vill förstora människor till sin egen storlek så att deras kraft kan få flöda fritt utan begränsningar. Det går och det funkar! Jag lovar! Jag ser det och har sett det otaliga gånger! Det är jag oerhört tacksam för <3

Nu är det kurs i helgen! Avläsing av energi. Alla läser energi. Ibland säger jag att vissa ser inte längre än näsan räcker. Det kan vi inte när vi sitter fast, när vi stagnerat. Även om du har hög känslighet och i dig själv ser saker i ett större och bredare perspektiv kan du ju ha anpassat dig. Överbelastat dig. När vi hamnar här överanalyserar vi lätt, vi övertolkar! Det är ett sätt som vårt system försöka använda kreativiteten på, så den inte dör ut. Men då är den inte längre skapande,  då är den destruktiv!

I helgen tränar vi i MASSOR <3 
Att få möta människor som vill utvecklas, inte invecklas är underbart frigörande!
Varmt Välkomna <3
 

Kommentera gärna:

Senaste inläggen

Senaste kommentarer

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln