Referenser


BEHANDLING

 • "Du är som en kvinnlig Ceasar Milan fast för människor. Du hjälper en att bryta ett dåligt mönster och lyssna på sig själv och den kropp man lever i. Livet blir lite lättare efter en behandling, inte så svårt att försöka förstå sig på, smärtor i kroppen försvinner/lindras och sinnet blir lättare. Kram."
 • "Sedan jag börjat med yoga & behandlingar har jag upptäckt flera nya sidor av mig själv. Jag har börjat komma i balans både fysiskt och psykiskt och har äntligen vågat mig på att förändra saker i mitt levnadssätt och mitt sätt att tänka.Jag har vågat göra saker och ta sådana beslut som jag vet att jag aldrig skulle klarat av som den person jag var innan. Genom att ha hittat min egen balans, börjat tro på min kropp och faktiskt vara nöjd med mig själv, har jag tagit enorma steg framåt.Resan är inte slut, men verktygen finns inom räckhåll och jag vet äntligen hur jag ska använda mig av dem. Tack Monica! Kram"
 • "Jag upplevde en lättnad i både kropp och sinne, stressen samt ilskan jag hade inombords började gradvis försvinna mer och mer och till slut kunde jag kontrollera mina känslor och fann frid i ett lugnt hjärta. Nu för tiden kan jag utan problem "känna"av hur olika människor runt om mig i  tex ett rum mår. Jag vet när folk ljuger för mig, det känns i hela kroppen. Jag känner även av när jag får negativ energi från någon, samtidigt som jag känner av positivitet på samma sätt. Kort sagt har jag blivit en varmare, starkare och mer kärleksfull individ-den individ jag egentligen är."
 • "Besöket och behandlingen var en otrolig upplevelse! Direkt efteråt kände jag mig lätt och som att kroppen öppnade upp sig, mest i bröst och i höfterna. Efteråt upplever jag att jag har...-Mindre värk i ryggen, -Ingen huvudvärk, -Rörligare i bröstrygg och höfterJag är så här långt helnöjd! Min man blev nyfiken och vill också boka en tid."
 • TACK ️
  Du förstår inte hur tacksam jag är, mina tårar slutar inte rinna. Men de är av glädje och tacksamhet, JAG KAN ANDAS IGEN! 
  Jag förstår nu att jag egentligen inte kunnat andas på riktigt under Såå lång tid. Att det egentligen bara varit konstgjord andning.
  Mitt hjärta känns lätt och fylld med en glädje jag inte känt på länge. Det är fyllt med ljus och kärlek.
  Vilken fantastisk gåva du har, du HJÄLPER verkligen människor på riktigt. 
  Tacksam att jag fick chansen att få möta dig!
  TACK 

CIRCLE OF LIGHT

"Det har varit en fantastisk upplevelse/resa.Jag har fått hjälp med att våga släppa på mina rädslor (som är såååå djupt rotade sedan barnsben), för att komma vidare i min utveckling och tillåta min känslighet och lyssna till min intuition och våga ha full tillit till denna. Jag jobbar vidare. Jag "städar ut" och fyller på med kärlek.
Du är en FANTASTISK person, som delar med dig så mycket. Enkelt, klart, tydligt="krussidullbefriat"
TACK och STOR KRAM"


YOGA

 • Hade jag inte tagit mig till Monicas yoga, den dagen för 2.5 år sen hade jag inte varit den jag är idag. Jag hade tappat bort mig själv, helt och hållet, visste varken ut eller in. Rullstolen var beställd, men....
 •  Jag har haft överrörliga leder sen jag föddes och har genom mitt liv haft smärtor och en "sned" kropp. (visst var det roligt att visa kompisarna i skolan vilka akrobatiska övningar jag kunne göra med min kropp, men..!) Sen jag började med yinyoga har smärtorna forsvunnit. I positionerna i denna fina yoga gäller det att hitta vad DIN kropp kan och behöver, där finns inte något:"Du måste göra såhär och på detta sätt"! Du har mycket valfrihet inom positionerna. Dessutom har jag lärt mig att lyssna på min kropp och vad den behöver och inte behöver. Får jag ont någonstans i mina leder, gör jag lite övningar och smärtan släpper direkt. Jag kan varmt rekommendera yinyoga! Däremot funkar "vanlig" yoga inte för mig, eftersom där finns för många regler om hur du ska vara i positionen och jag kan inte både lyssna på min kropp och göra en "perfekt" position. Tack för att du finns Monica!"
 • Fler yogaupplevelser kan du läsa om här


WORKSHOP i Avläsning av Energier utvärdering ser du här