Yogaupplevelse

Hej Monica <3
Jag är så tacksam för att jag fick möjligheten att träffa dig och gå på dina yogapass. Du har lärt mig att lyssna inåt. Jag hade smärtor både i kropp och själ och nu när jag reflekterar över vad som hänt sen jag började med yogan är det helt otroligt jag har INGA smärtor kvar och då har jag levt med smärta sedan slutet av åttiotalet när jag fick diagnosen psoriasisartrit. Fast jag har aldrig trott på den diagnosen och smärtorna var hanterbara och dessutom har jag aldrig gillat att stoppa i mig mediciner. Men så kom tillfället då jag inte längre kunde hantera mina smärtor (våren 2015) jag vänder mig till vården och blir rekommenderad Alvedon jag såg ingen annan utväg och börja stoppa i mig Alvedon regelbundet under ett par veckor och nu gjorde hela kroppen uppror det hjälpte inte mot smärtorna och jag mådde bara illa. Jag hade också fått en tid till reumatologen men innan jag kom dit hann  jag gå på yoga och ta Basica Vital som jag blivit rekommenderad av dig och tack och lov för det. När jag väl kom till reumatologen hade smärtorna lagt sig proverna såg bra ut sänkan som hade varit något förhöjd var bra.  Och nu tänker jag att jag hade rätt om att inte äta mediciner i detta fallet eftersom jag är smärtfri och det genom regelbunden yoga  det är som du säger man måste städa. Det häftiga med detta är att man kommer ju på saker om sig själv och hur energier fungerar och påverkar.  t.ex. en person som jag tycker mycket om och plötsligt utan anledning infinner sig en irritation. Och så nästa gång finns ingen irritation och så vid nästa gång är irritationen där igen. Jag funderade på detta och kom på att irritationen fanns där när det var flera andra personer i närheten det var alltså inte mina känslor. Tack Monica för att du visat mig in på rätt väg.
Namaste


Jag är verkligen Tacksam över alla dessa möten! Att få vara delaktig och se utveckling är fantastiskt. Det finns inte ord!
Den här kvinnan har varit otroligt flitig med yoga!
När man har många & stora besvär / många obalanser & ont då ser man ibland ingen utväg. Detta ger hopp!
Tack!! <3 Namaste Monica

Kommentera gärna:

Senaste inläggen

Senaste kommentarer

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln