Personlig Utveckling-Kurser

När jag skulle gå första kursen för Birkan frågade jag min syster, som jag visste ville gå (hon berättade faktiskt för mig om kursen, även om Birkan jag hade aldrig hört talas om honom) 
Ska vi gå tillsammans, frågade jag henne?
Jag har inte råd, svarade hon. Kort därefter målade dom om hela sin ovanvåning. Då tänkte jag i mitt stilla sinne, det hade varit bättre om du "målat om " inombords.
Sen har jag gått många utbildningar. Alltid väl förberedd, genom att vara ledig dagen före kurshelg men även efter kurshelg. För att få ut så mycket som möjligt.

  • Att nu inför höststarten i Circle of light få ett mejl där det står-"Jag vill jättegärna vara med på Circle of Light, fast jobbar 6 av 8 tillfällen, ska kolla med mitt jobb....några dagar senare. Håll platsen till mig, det löser sig alltid på något sätt så jag kan vara med. Finns alltid semesterdagar som jag kan använda." Det kallar jag vilja och prioritering! Härligt! Det gör mig lycklig.
  • Vårens Intuitiv Healing Utbildning är fullbokad,  även kö-lista påbörjad. Såklart jätteskoj, vi får se när nästa tillfälle kommer. Kanske nästa vår!
  • Djurkommunikationskursen 8-9 April, här finns fortfarande några platser kvar för dig som vill förstå dig själv bättre, men även andra. Att i en lugn och trygg miljö få Träna dina sinnen (Vi tränar inte bara på djur) Detta mejl fick jag efter förra kursen i djurkommunikation 4-5 Februari. "Tusen Tack för en oerhört lärorik helg, jag blev riktigt förvånad över min egen förmåga att läsa av andra människor och djur. Var en riktigt personlighetsutvecklande helg! Tusen tack för allt! Jag har lärt känna mig själv tack vare dig!"  Jag brinner såklart för detta, att få sån här feedback gör ju inte saken sämre! Tack! Denna kursen har jag och Matilda (vår dotter) tillsammans. Jätteroligt att arbeta med Matilda, ni som kommer får dubbelt upp.

Kommentera gärna:

Senaste inläggen

Senaste kommentarer

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln