Oracle Messenger

circle of light circle of light
Första utbildningen jag gick för Birkan Tore var en utbildning till Oracle Messenger. Då hade jag gått många andra utbildningar i Reiki Healing, Djurkommuniktion, Mediala kurser, Tarokort. Jag hade massor av frågor, mängder av ??? Ingen hade kunnat svara på mina frågor. Nu kom jag till Malmö, där stod Birkan i egen hög person och började prata. Han svarade på alla mina frågor inom kanske tjugo minuter-Tala om Orakel!! Jag bara satt och gapade, helt galet! Han hade ingen manual, ingen kursplan han pratade direkt från hjärta till hjärta, vilken upplevelse! Detta var 2011!
Jag fick mänder av bekräftelser på den kursen, blev verkligen trygg i mig själv och min känsla. Jag hade mött så mycket som jag verkligen ifrågasatte. Jag kunde inte ställa mig och arbeta i former, tekniker när informationen  jag fick till mig var så stark. Mycket kändes som skådespel, det fanns ingen substans. 
Jag var verkligen tacksam över att jag aldrig gått ifrån mitt inre vetande, det har jag aldrig kunnat. Min intuition har hela tiden varit så stark. Min intuition är verkligen min bästa vän.
Ett orakel förmedlar budskap!
Det är en del av mitt arbete, att förmedla budskap. Jag är som en tillfällig länk mellan en persons kropp & själ. När vi inte är närvarande i hjärtat hör vi inte vår själs inre önskan, vi följer inte vår livsväg. Vi tar våra val, beslut grundade på yttre sanningar. Det största syftet för mig i  yoga, i behandlingar, i utbildningar är att öppna hjärtan för att höra sin själs inre röst. Att sen våga följa den, lita till sin egen förmåga. Då landar man i sin egen kraft, bryr sig inte så mycket om vad grannen gör det spelar liksom ingen roll när jag går hand i hand med mig själv.
Så klart är vi olika! Desto längre vi gått frånskilda från oss själva kanske hela tiden vägledda av andra, ju längre resa kan vi ha för att landa i oss själva på nytt.
Mycket av smärtan som vi bär på i vår fysiska kropp, beror på frånvaron från oss själva. Eftersom vi ofta lyssnar mer till vårt yttre, blir det ett naturligt sätt att påkalla uppmärksamhet! Lyssna, lyssna på mig här inne! Så att arbeta som ett orakel för mig innebär att höja medvetenheten på olika sätt. Väcka! Påbörja ett samarbete först och främst med sig  själv. Sen naturligtvis,  med allt runtomkring eftersom allt ger ringar på vattnet.
 

Kommentera gärna:

Senaste inläggen

Senaste kommentarer

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln