Signe

Detta är Signe. Många som kommer hit känner till Signe. Alla är speciella på olika sätt, men Signe har sedan hon var väldigt liten, varit väldigt annorlunda. Tydlig, rak, ärlig! Vi sa redan när hon var liten, att hade hon varit människa hade hon haft ADHD.
Hon har ett enormt hjärta!
Men tar inte skit!
För ett tag sen var här två hankatter som störde. Då skickade Signe in våra övriga  katter in i sadelkammaren med känslan-jag fixar detta!
Hon jagar verkligen bort värsta stora hankatten. Signe är liten i kroppen, men har en enorm personlighet. Sixten vår innekatt som är stor i kroppen, men vek/kaxig till sättet respekterar Signe eftersom hon är tydlig.
För ett tag sen bad jag Matilda göra en avläsning på Signe, en avläsning som jag delade på yogan igår!
Fick sen frågan kan du inte lägga ut Signe`s avläsning på bloggen?
Visst kan jag det, eftersom hon är så stor del, en del av vår flock, som har sin uppgift och sköter sitt "arbete" väl.
Så här berättar Signe för Matilda....
Blir stressad i magen. Solarplexus småvärker. Trycker ner i magen ibland. Får ont i axlarna som en tyngd som trycker ner. Stor press på sig. 
Nacken är en småvärkande känsla. Dov huvudvärk ut i tinningarna.
Inget ni kan göra något åt.
Hon möter upp folk. Fångar in dom dagen innan de ska komma. 
Jag är en dag före!
Det behöver dom för att deras sinne ska vara öppet, då får dom den bästa behandlingen. Den blir mer effektiv och dom får reda på viktigare saker.
Jag vill visa mig när dom kommer och följa dom in för att visa att det är jag som jobbat med dom innan.

Nästan som när man kommer till kungahuset, som princessfilmen på Disney, där kommer betjänten och möter och hämtar upp alla som kommer. För att ta väl hand om dom på vägen fram till "Syftet"och lugna ner dom.
Eftersom jag öppnat upp deras system rinner vattnet lättare, så jag känner att det är min skyldighet att visa själen vem som varit där och stökat ett dygn innan.
Vissa känner att natten innan dom ska på behandling är lustig. Dom har konstiga drömmar, som dom inte brukar. Eller sover dom inte alls. Massa konstiga saker som hänt för länge sen dyker upp på nytt.
Eller känns det som dom inte sovit på hela natten men dom har gjort det.
Dom som är känsliga eller dom som har mycket förflutet känner av detta mest.
Vissa jobbar jag inte med. Dom som går kontinuerligt jobbar jag inte med. Dom vet vad det handlar om. Främst nya kunder hjälper jag.
Dom gamla vanliga möter jag upp för att jag vet att dom gillar mig. Hehe, man ska inte vara dum. Man måste passa på när folk tycker om en och suga upp så mycket man kan!
Algot finns också med på gården. Han står utanför på terassen med mig och behandlar. Han är grym. Tacka honom för att du är där du är idag. Han har en känsla och en skicklighet. Öppen i sinnet!


Signe berättade ytterligare mer om Bluff vår gamla hund och vi fick information om Gylfie vår islandshäst, helt andra personligheter än Algot & Signe!
Dom båda tar på sig mer från omgivningen, som lägger sig som tyngd. Dom behöver piggas upp på ett helt annat sätt för att hålla sig rena. Kan inte heller umgås på det sättet med människor som inte mår bra eftersom smärtan då sätter sig i deras kroppar.
Tyvärr är det ju ofta såna karaktärer som vi ser som dom "snälla", pga av att dom inte kan sätta gränser. Där behöver dom hjälp och vår förståelse.
Att vi faktiskt som människor inte "utnyttjar" deras snällhet!

Ja, Algot lärde mig fantastiskt mycket! Algot var en häst!
Han var kraftfull, stark, men oerhört känslig! Hela min hästbild/träning kastades om -93 när jag fick honom. Jag är så oerhört tackasam!
Min tränare inom dressyr sa Monica du kan inte rida på en travare!!!
Kan inte jag!! Du ska få se!! Lika duktig som han var på travet (sprang in massor av pengar)lika duktig blev han på dressyrbanan.
Han lärde mig vad kommunikation är, respekt, bemötande.
Ingvar Hansson-travtränare som ägde honom innan, har fortfarande huggmärken från Algot, både på rygg och arm. Algot gav avtryck, lämnade många minnen.
Efter en period här i vår miljö kallade Ingvar honom för Agda. Här fick han balans, samarbete, förståelse ingen överstimulans. Tydlighet!
Algot var en högkänslig häst med en enorm kapacitet på olika sätt, som sagt en av mina bästa läromästare. Tur att jag inte lyssnade på min ridlärare, då hade jag suttit och kasat rundor på något mesigt halvblod och inte lärt mig allt jag kan idag!
Livet lär, våga utmana, våga möta, våga leva!
Namaste Monica , Matilda,  Signe och Algot
 

Etiketter: terapi/behandling

Kommentera gärna:

Senaste inläggen

Senaste kommentarer

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln