2018,2019....

Ja, ytterligare ett år har gått med många nya möten.
Jag är verkligen innerligt tacksam för ALLT ert förtroende, all ER tillit. Utan den hade jag aldrig befunnit mig där jag är idag.
Visst, min tro är stark, min Intuition nästan orubblig, magkänslan likaså....det går liksom inte att köra över den!!
Det ser jag ofta idag.
Människor som endast verkar utåt!
Som inte vågar lyssna inåt!
Ibland blir man nästan rädd för "en sån som mig" . Varför vet jag inte och jag vet att ni är många som håller med.
Vänligheten, snällheten, omtanken är väl aldrig något att vara rädd för....kanske för att dom glömt det om och med sig själva. Då är det dags att börja jobba inåt. Inte slå fler knutar utan lösa knutar!!
I skiftet här läste jag inlägg flera inlägg på fb från människor jag mött/möter som verkligen jobbat inåt. Där det är substans, inte bara ord. Många kan orden men ofta saknas substansen, plattformen, kraften utan den blir det ganska platt. 
Rötterna måste vara starka för att bära!
Sträcka sig ut i dom riktningar som behövs för att få näring!
För att orka bära upp!
För att orka dela ut i alla grenar/alla delar!
För att kunna bära frukt!
Då är det dags att skörda!

Det förarbetet, underarbetet, underhållet som är så oerhört viktigt. Då sprider ringarna sig, av sig själv. Utan så mycket yttre arbete. Har du inte grunden, saknar du energin, då tappar du orken, då blir det lätt bara ord....
HandlingsKRAFT, ja den kraften jag pratar om som kommer inifrån. Som är kopplad till chi/energi. Energi som flödar i kroppens meridianer. Meridianer som förser våra organ/våra körtlar, våra celler med näring. Hur tänker vi (ja, för här tänker vi bara utan vårt sunda förnuft) då??
Laddar du inte, tankar du inte på ett djupare plan....bara tar av det befintliga! Eller söker kickar utifrån, är det konstigt att det blir fattigt och brist!? Inte alls!
Där sliter många ihjäl sig idag, tampas, krigar, slåss för sin existens, men glömmer energin där inifrån. Från en urkraft, det som hela vårt energisystem bygger på.
För att komma åt det?! Ja, då måste vi lära oss att lyssna inåt. Du kan inte skörda om du inte brukar och tar hand om jorden. Du kan inte heller bara släcka bränder när det uppstår olika kemiska reaktioner. Du måste lyssna på "din jord"vad den behöver.
Magkänsla, intuition är vägen in.
Hjärtat såklart, men fötterna måste stå i myllan om inte seglar du bara iväg och blir en ständig sökare, letare, jagare av något som redan finns. 
Då blir det svårt eller omöjligt att uppskatta, att var tacksam på djupet.
Att känna sig nöjd & tillreds, att kunna andas & slappna av.
Leva helt enkelt <3
 

Kommentera gärna:

Senaste inläggen

Senaste kommentarer

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln