Young Living Essential Oils

En frisk kropps frekvens ligger mellan 62-72MHz. när frekvensen sjunker försämras immunförsvaret.
Vid frekvens under 58MHz uppstår förkylning och influensa, vid 55 MHz uppstår sjukdomar som Candida, vid 52 MHz Epstein- bar virus och vid 42 MHz Cancer.
Young livings Eteriska oljor börjar på 52 MHz och går så högt som till 320 MHz. Kliniska studier visar att eteriska oljor har den högsta frekvensenav alla naturliga substanser man känner till. Det skapar en miljö där sjukdomar, bakterier, virus, svamp mm inte kan överleva.
Eteriska oljor är aromatiska, det vill säga flyktiga. Man kan uppnå många effekter genom att andas in dem. Det gör man genom att lukta på dem, gnida oljan i händerna och inhalera eller använda en aromaspridare (utan värme)  eller sprayflaska i vilken man blandar några droppar med vatten.
Oljorna är utmärkta luftrenare. De
  • Renar luften genom att binda gifter och metallpartiklar
  • Ökar syrehalten i luften
  • Ökar mängden negativa joner i luften vilket förhindrar bakterietillväxt
  • Tar bort dålig lukt tex mögel, cigaretter, husdjur
  • Fyller luften med en frisk, kryddig, aromatisk doft
Så här står det om Young Livings oljor. När jag skulle gå utbildning i Regndroppsmassage och fick kompendiet med oljorna i min hand, fick jag GÅSHUD. Jag går verkligen på min känsla, min känsla mitt nervsystem sa-JA dessa är bra!!
Jag har använt deras oljor i många år även om jag inte just utför regndroppsmassage. Jag vill individanpassa varje behandling så mycket som möjligt, därför har jag köpt på mig många fler oljor efterhand.
Dom är verkligen fantastiska!
Nu på Söndag 31/1 efter önskemål träffas vi, luktar & pratar.
18.00-21.00 hemma hos mig 
Kostnad 500.- inkl fika
Kontakta mig om det låter intressant, finns plats för 2-3 personer till
Välkomna Monica

Kommentera gärna:

Senaste inläggen

Senaste kommentarer

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln