Healing

Vad är Healing? För mig är det att ha närvaro och att lyssna. Då behöver du förstå dig själv och dina energier. När jag säger så, menar jag ditt inre flöde, i dina energibanor/meridianer. Balansen i dina chakra, som hjälper till att föra runt din livsenergi i dina energibanor/meridianer. Jag ser dina chakra som hjul som roterar, stannar något upp sänks ditt flöde. Detta påverkar även ut i din aura, där du har ett naturligt skydd. Där sker en naturlig sortering/rensning när du har kraften inifrån.
Sänks flödet inifrån, tappar du och sänker du ditt naturliga skydd/försvar. Det är då vi behöver skydd utifrån. Risken är överhängande här att vi förlorar oss själva, tron på sig själv. Självbilden/självkänslan försvagas, vi behöver ständigt någon där som försvarar oss.
För flera år sen när jag stod och arbetade fick jag som information att jag är som en katalysator för energi. Då gäller det att jag tar hand om mitt energisystem.
Här kan man aldrig slarva, bör aldrig slarva då tappar man kraft.
Om jag tappar kraft!? Skulle jag då arbeta med andra är risken stor att jag istället snor energi, såklart inte medvetet men det är bara så det blir.
Allting söker hela tiden balans, eftersträvar en jämnvikt.
Att ta hand om sig själv på detta sätt kallar jag etik och moral, jag kallar det även egenansvar.
När jag står stark i mig själv och behandlar färgas jag inte av andras energi utan mitt inre flöde hjälper naturligt till att omvandla den blockerade energin hos individerna jag möter. Den blockerade energin kan bestå av olika känslor, minnen, trauma men också programmeringar, andras sanningar som hindrar mig och mitt flöde.
Detta är frekvensmedicin.

För ca 10 år sen fick Matilda min dotter frågan om hon ville träna/rida sin ridlärare`s häst 1gång i veckan, såklart ville hon det. Ett stort fint halvblod. Ridläraren kände att hon inte orkade rida honom, eftersom hon hade problem med sin egen kropp.
Redan vid första ridtillfället kände Matilda som då bara var 13 år att han inte gick rent. Ridläraren som även hade utbildning i bla laserbehandling på häst, hade behandlat honom, fast inte kommit åt spänningarna, så hon frågade mig om jag vill kolla på honom. Efter ridpasset tar vi in honom i stallet, och jag börjar lyssna, börjar känna. Jag bara vet var jag ska hålla, vet var jag ska trycka...han visar mig...han gäspar, han tuggar, han slappnar av. Helt plötsligt säger Felicia, min yngsta dotter som också är med, hon står vid svansen på honom... Wow mamma, vad häftigt, detta vill jag också kunna....poff så känner hon! Intrycken kommer starkt! Nej, fy! det vill jag inte säger hon och så släpper förnimmelserna på henne igen.
Intressant! Viljestyrka! Kraft! 
Ja, hästen blev bra. Han gick rent. Men som alltid/ofta är det mycket som spelar in. Matilda fortsatte att träna honom ett tag till, till hon fick en annan häst...Faktiskt av ridläraren...
Den hästen är en annan historia!
Livet lär,det är av våra erfarenheter vi utvecklas.
 

Kommentera gärna:

Senaste inläggen

Senaste kommentarer

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln