Lite uppdaterad information

Nu är det snart semester. Det här är min sista vecka med behandlingar, nästa vecka är det endast sommaryoga läs mer 
Angående höstens kurser/workshops är alla lagda. Individuell Intuitive Healing kommer förmodligen till våren, även en workshop i Djurkommunikation kommer till våren 2018.
  • Bra förberedelse för dessa kurser är Helgworkshop i Energiavläsning. Det finns 3 kurser i detta under hösten 26-27 Augusti (fullbokad), 16-17 September (fullbokad), 12-13 November (här finns idag 4 platser kvar). Såklart går det alltid att boka sig som reserv.
  • Circle of Light som startar till hösten och sträcker sig fram till sommaren 2018. Fullbokad, men det går att skriva in sig som reserv.
  • Yogahelg 21-22 Oktober med focus på våra meridianer (såklart även chakra & bindväv) vilket jag alltid arbetar med. Här finns  någon plats kvar.
  • Oljekväll 25 September. Young Livings eteriska oljor som jag använder i alla behandlingar, även på yoga. Dessa oljor har jag arbetat med i många år, dom har fantastiska egenskaper. Vi luktar, pratar, utforskar. Det finns några platser kvar.
Vad gäller höstens yogapass, ligger alla ute på boka direkt. Efterfrågan på lyxpassen är fortfarande stor, vilket är fantastiskt roligt. Glöm bara inte att avboka i god tid om du inte kan komma, så någon annan får möjlighet att komma.

Angående Individuella Intuitiva Behandlingar är jag för närvarande framme i November, innan det finns lediga tider. Såklart jätteroligt! Samma sak här, kan du inte komma av någon anledning,  avboka i god tid eftersom det finns många på min kö-lista.

Personlig Mentor eftersom det är många som gått kurser hos mig, många som arbetar som terapeuter själva, har efterfrågan på personlig mentor dykt upp allt mer  läs mer 
Detta är såklart ett individuellt program, i en egen personlig utveckling.
 
Jag är så glad, Så tacksam för alla möten!
För all er uppslutning! All uppbackning! All feedback som kommer i form av olika meddelanden <3 utan den hade jag aldrig varit där jag är idag.
Önskar er alla en Riktigt Skön Sommar!!
Namaste Monica

Kommentera gärna:

Senaste inläggen

Senaste kommentarer

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln