Behandling av djur

För flera år sen när jag började intressera mig för kroppen/läkning, visste jag inte var jag skulle börja. Jag har alltid varit nära djur, så djuren låg närmst. Den första utbildning jag gick inom alternativt var djurkommunikation-2001. Sen efter några år gick jag en kurs som handlade om energibalansering, en kurs i flera steg som varade ca 1 år-2005. Någonstans där kände jag det spelar ingen roll vad jag blir (vilken titel jag har), det handlar om att få igång kroppens självläkande förmåga.
Jag kände också att vi människor påverkar våra djur så otroligt mycket, så ska jag kunna hjälpa djuren måste jag kunna hjälpa människan bakom.  
Det har blivit ganska många kurser eftersom jag är nyfiken, jag vill veta. Fram till nu har jag i princip bara behandlat människor pga av mitt medvetna val för flera år sen. Jag har behandlat några hundar, några hästar vars ägare går här på behandling. Ägare som varit väldigt ledsna över diagnoser dom fått av veterinär. Dom har bett mig "känna av "djuret. Det jag gör är ju inte farligt, det är inget ingrepp....du kan inte hjälpa alla, absolut inte! Men vad som händer när man hjälper kroppen till självläkning det vet man aldrig! Jag säger alltid att jag kan aldrig lova något, dessutom handlar det om ett samarbete. 
Många känner till känslan av att när ett barn eller djur inte mår bra då känner man sig ganska hjälplös... att bara stå vid sidan om.
Det tog lång tid innan jag kunde jobba med/lyssna på mina egna djur, man har så mycket känslor att det blir svår att lyssna neutralt/objektivt.
Att bara känna av utan handling räckte inte för mig, det insåg jag också för länge sen-gick utbildning i Reiki Healing 2006-2007.
Ok, jag känner men sen då...jag är en människa som måste agera!
Agerar genom att trycka på/stimulera dom område där det ligger blockeringar för att få igång kroppens sjävläkande förmåga.
Från början kände jag andras smärta men inte heller det var till någon nytta framförallt inte när jag tog upp smärtan i min egen kropp. Det är ingen symtombehandling utan orsaksbehandling...för naturligtvis gjorde min nyfikenhet att jag började intressera mig för helheten. 
Att Lyssna
Att Rikta energi.
Att Frigöra minnen/trauma/känslor.
Det kan ligga på många olika plan
Jag arbetar inte utefter någon modell/teknik/plan utan har tillit till min känsla.
Jag lyssnar med hjärtat, det finns naturligtvis en bakgrund även till det.
Våra kroppar är otroligt smarta, bara vi lär oss lyssna.
Kroppen "sladdrar"brukar jag säga, vi är så vana att gå upp i huvudet och försöka tänka oss till lösningen....
Jag "känner" mig fram, i full tillit till att varje individ inifrån "sladdrar" om var jag ska trycka/hålla/behandla.
I år har jag fått världens bästa julklapp!
Ca 2 veckor innan jul blev en av våra hästar riktigt halt, han kunde verkligen inte gå. Det är ju verkligen viktigt att veta när man ska tillkalla veterinär för dom behövs också! Var och en till sitt, som man brukar säga. I detta fallet kände jag att jag skulle jobba. Djur är otroligt känsliga för energier men i det här fallet räckte det inte att bara hålla/rikta energi....
Några dagar innan jul sent en kväll när jag stod ute hos honom bara kände jag...ok, kan jag jobba med människor så kan jag väl jobba med djur också på samma sätt!
Skillnaden är så klart anatomin...
Jag använder mig själv som mall, känner i min kropp var jag ska trycka för att få igång det inre flödet...
Skulderblad på häst, var sitter skulderbladet på hästen?
Fördelen med mitt sätt att jobba är att när jag hittar rätt, så släpper området i min kropp. Ofta är det ju smärta jag känner, så när jag prickat rätt så avlägsnar sig smärtan.
Man kan säga att det är som akupunkturbehandling fast utan nålar....mer akupressur, fast till det kommer avläsning. Det kan ju ligga smärtsamma upplevelser/händelser/känslor genom att uppmärksamma dom, bekräftar du individen och på så sätt kan man släppa tagen om smärtsamma saker.
Det var otroligt många år sen ett medium sa till mig, du ska hjälpa människor släppa taget om saker! Så som du lärt dig släppa saker!
Läkningen kan ibland pågå under en längre period, det måste det få göra.
Det är inget quick-fix, framförallt inte eftersom det ofta handlar om flera olika saker.
Så när jag stod den här kvällen några dagar innan jul hos Gylfie så sa jag....
Gylfie om du blir bra så lovar jag även gå ut och säga att jag behandlar djur!
Lillejul var det en helt annan häst jag mötte på morgonen, han låg inte i boxen.
Han stod med huvudet hängande på boxdörren precis som vanligt.
Han ville/kunde gå ut med dom andra i hagen.
Dom ville ha med honom, att lyssna in hela flocken är viktigt.
Se allas beteende/reaktioner.
Va uppmärksam på signaler.

  • Det är mycket som spelar roll, att ha såhär lång erfarenhet av hästar/hundar/djur i princip hela mitt liv spelar ju såklart stor roll, du lär dig läsa kroppsspråk/signaler. Närvaron är otroligt viktig.
  • Att till det lägga all erfarenhet jag har av alla möten/behandlingar av människor är ju ovärderligt. Jag lär mig nya sakert hela tiden. Bakom varje djur står också en ägare.
  • Även hjälp/kunskaper från många olika kurser inom medialitet, healing, intuition. Man behöver träning för att våga lita på sig själv och det man faktiskt har och kan, sånt som kanske inte är uppenbart för alla. Eftersom jag sen liten verkligen "sett" energier och hur energier påverkar. Sett saker tidigt, mycket tidigare än många i min omgivning. Hur det sen manifesteras i kroppen/påverkar.

Så ja, den bästa julklappen fick jag av Gylfi!
Om du blir frisk av min behandling så lovar jag även behandla djur inte bara människor!
Läkningen pågår än, det handlar om läkning på flera olika plan.
Allt hänger ihop.
Så nu kastar jag mig ut och erbjuder mina tjänster även till djur.
Jag vet att jag har ont om tider, men jag har också tillit till att allt händer av någon anledning också att i detta läget kan jag inte backa.
Allt löser sig!
Dessutom älskar jag djur, dom har så ofantligt mycket att lära oss!
God Fortsättning och ett Riktigt Gott 2016 önskar jag Er!

Kommentera gärna:

Senaste inläggen

Senaste kommentarer

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln