Behandling....

....yoga, energiarbete! Ja, det är lättare att benämna det med energiarbete!
Att lösa upp spänningar och knutar för att må bättre på alla plan.
Häromdagen hade jag en kvinna på behandling vars dotter har mått så extremt dåligt under väldigt lång tid. Allt fokus låg på det som var negativt. En kreativ tjej med enorma resurser som la allt kreativt på helt fel saker. Hon hade ingen energi, ingen ork. Hon sov inte på nätterna. Hon var ständigt påkopplad i huvudet, hennes nervsystem fick aldrig vila. Hon hade en pappa som egentligen var likadan. Alla ville egentligen henne väl men de blev så fel! Hon kunde absolut inte sortera intryck och det fanns alldeles för mycket intryck kring henne. Trots allt både litade hon på mig och förstod extremt mycket av det jag sa. Denna bild fick jag av henne efter en behandling precis i början. Hon var helt chockad 21.16 gick hon och la hon sig och gick upp 11.05. 100 procent sömnkvalite, hon som aldrig kunde sova, men efter behandling fick hon detta resultat och på den vägen har det gått<3
De har varit flera turer på vägen, men hon ville!
Föräldrarna har också samarbetat. En vuxen tjej fast hon var så illa ute att jag var tvungen att plocka hit båda i början för att dom också skulle förstå hur viktigt det var att dom "tog hand om sig" för hennes skull, men såklart även för deras skull!! Mamman har varit exemplarisk! Så tacksamt!! Ja, även pappan. Efter varje behandling har han tagit till sig det som kommit upp och agerat på det, periodvis sämre med yogan (dom perioderna har ibland varit långa ha ha ha, men han har hela tiden vetat!)
En tjej som idag orkar, har energi använder sin kreativitet positivt så som det ska vara i en skapande anda inte destruktivt. Det är så sorgligt när dessa fantastiska människor med så stor potential blir så fullkomligt overloaded (ja ibland känns Engelskan bätte) överbelastade!! Det är verkligen att bränna alla proppar i proppskåpet. Vi kan inte vara uppkopplade,  påkopplade 24/7 "twentyfour-seven". Våra nervsystem, organ, körtlar behöver vila. Det skedde via behandling, yoga också och medvetenheten vi skapade. Det blev som en läkande bubbla för tjejen också när föräldrarna förstod och samarbetade. Integriteten är så oerhört viktig, det har jag fått ytterligare bevis för idag via en annan behandling.
Desto mer energi, desto mer ork också desto mindre "offer" för så blev det! Hon var och blev drabbad ständigt, det är också den naturliga attraktionslagen. Nu när hennes frekvens är höjd, inte för att flyga iväg till månen, utan höjd till hennes nivå där hon får vara sig själv, orkar vara sig själv, ja det är klart att hon attraherar mer av det som matchar henne själv! Åter igen, så tacksamt! 
I dessa tider med allt som händer, hade det varit förr hade denna tjej lagt all börda på sina axlar. Idag kan hon solla och sortera, vilket är bra för henne och alla runt omkring.
Jag frågade om jag fick skriva. Jag har fått godkänt av alla tre!! Ärligt denna tjej, det är verkligen ett under att hon lever. Då förstår man hur viktigt det är att vårda sina energier. Det var så mycket missbruk, idag är det så mycket sundhet. Inte från huvudet, där hade dom levt och existerat tillräckligt!! Utan inifrån. Den plattformen som skapar stabilitet!
Idag bor hon i Stockholm, pluggar till något hon är och kan. Hon har varit där förr fast den gången hade hon inte detta med sig och då höll det inte!! Nu vet hon bättre inte bara hon utan även hennes föräldrar som är med och stöttar på ett sunt sätt!

TACK!!<3 Monica

Kommentera gärna:

Senaste inläggen

Senaste kommentarer

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln