Integritet

Vår integritet är oerhört viktig! Kanske mer för mig som är högkänslig, fast den är viktig för alla! Så pass viktig så att jag skulle kunna säga livsviktig!
Tappar vi vår inre struktur och balans skapar vi en yttre kontroll. Redan där har vi tappat vår integritet/tydlighet. Då kan vi inte avgöra vad är min energi och vad är andras. Vad är jag och vad är du? Vem är jag? Vad ska jag göra? Tex vad ska jag jobba med?En fråga som många ställer idag! Att arbeta upp sin inre struktur och balans för att hitta tillbaka till sig själv är oerhört viktigt! Högkänsliga, ja alla har behov av sin integritet/sig själv. Det får vi ALDRIG plocka bort. Men har du tappat din inre struktur och balans och skapat en yttre kontroll på det sättet, då är det faktiskt så att du omedvetet/ undermedvetet påverkar andra med din yttre kontroll. Du begränsar och stänger in. Lyhördheten, respekten och bemötandet är borta. 
Hur hjälper man då sig själv att återfå sin inte struktur & balans?
Genom att du lär dig att slappna av!!! Träna dig på att respektera andra människor och djurs space! Såklart träna på och med dig själv....vem du är! Hur du mår! Hur du känns! Skapa dig själv utrymme! Få HELA dig att slappna av!
Som sagt. Kan du inte dig själv och din energi kan du inte heller hålla ditt space. Då tappar du ditt fotfäste, din inre guidning/vägledning eftersom du hela tiden verkar i det yttre.
Såklart tycker jag att detta är oerhört viktigt! jag möter det hela tiden! det påverkar både fysiskt & psykiskt! Ja, du är viktig och spelar roll!
Detta inlägg hänger ihop med föregående inlägg....

Kommentera gärna:

Senaste inläggen

Senaste kommentarer

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln