Bra team, bra samarbete....

Det har vi varit länge nu, samarbetspartners! Falco  & jag !
Det gav ytterligare ett uttryck häromnatten. Det visar också på allt det jag jobbar med!
Vissa nätter eller tidig morgon brukar Falco vilja gå ut och kissa (för er som inte vet är Falco en hund) då går han bara till ytterdörren och slår med tassen. Det hör inte jag men alltid Anders, så då går han upp och släpper ut honom.
Igår natt däremot stod Falco vid min säng och pep/gnydde, han gav sig inte, det fanns inte en chans till att jag kunde somna om. Vad vill du, undrade jag? Jag fick bild av en man i 40-års åldern med vågigt gråstrimmigt hår....vad är nu detta tänkte jag!!! Men han skulle tvunget ut och jag skulle upp. Ok, jag reste mig och gick upp, råkade tända i hallen, hann tänka, oj nu tände jag, skit samma, Anders märker det ändå inte, han sover som en stock.  Jag släppte ut Falco, vanligtvis kissar han snabbt men nu kom han inte....jag gick ut på verandan, då hörde jag hur det prasslade, stängde den dörren och gick till tvättstugedörren, där jag har mina skor och gick ut....i bara trosor (ha, ha, ha, jag har skrattet ett helt dygn åt detta, inte bara jag utan hela familjen) 
Ja, därute mötte jag honom (Falco alltså ) och vi gick in igen och la oss igen, helt lugnt.
Dan därpå när jag skulle släppa ut hästarna reagerade jag på deras beteende. Alla fyra brukar vanligtvis stå med sina huvud, över sina boxdörrar och bara vara glada och gnägga när jag kommer. Uni stod med huvudet som vanligt men ville bara ut, Grani såg jag inte, han stod på tvären inne, bak i boxen, Sola stod där med huvudet halvt utanför men tvärilsk, öronen låg strukna rakt bak, Amanda stod med huvudet bakom boxdörren.
Sen när jag kom till sadelkammaren var inte dörren stängd helt, utan bara tillputtad.
Va, stängde jag inte dörren igår? tänkte jag..
När jag sen kom in i sadelkammaren var två sadelhängare helt tomma! 
Uni´s sadel var borta och Gylfi´s sadel var borta!
Asch, jag gillar ju ändå inte Uni´s sadel, så det gör inget. Gylfi finns ju inte längre och den sadeln passar ingen annan....
Alla favoritsadlar var kvar, det var det första jag kollade efter!!!
Hästarna fick sin morgonmat och fick gå ut och jag gick för att förbereda för ett lyxpass.
När jag sen skulle ge hästarna lunch, ligger sadlarna slängda på marken bakom sadelkammaren ha, ha, ha, ha....
Jag bara bröt ihop i skratt, som vi skrämt dom Falco och jag!! Dom fick inte ens sadlarna med sig!!!
Visst är ett bra samarbete viktigt, att lyssna är viktigt!!!
Rent fysiskt är Falco döv men hans sinnen funkar i allra högsta grad och jag lyssnade!! Det kallar jag Teamwork!


JA som vi skrattat hela familjen åt detta, jag ut mitt i natten endast i trosor, stackars dom, inte konstigt att dom sprang ha,ha,ha så sjukt roligt!!
 

Kommentera gärna:

Senaste inläggen

Senaste kommentarer

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln