Intuitive Medicine Healer

Vad innebär det?
Att jag läser och lyssnar, djupt och brett!
Läser dina tankar? Nej, jag är inte intresserad av dina tankar på det sättet.
Jag är intresserad av dig därinne, av dig som egen hög person och individ. Att bara veta, att bara känna, via mina olika sinnen sådant som påverkar dig, kanske både fysiskt och psykiskt. Vissa saker som du kanske tom glömt eller inte ser några sammanhang i. Att rikta energi för att du ska läka på olika plan och nivåer i din egen takt. En takt som jag anser att vi aldrig  ska påskynda eller manipulera på något sätt, eftersom jag litar på en högre intelligens som är kopplad till vårt högre jag.
Ja, möten kan yttra sig på väldigt många sätt eftersom vi är olika som individer. Det kan också vara väldigt stor skillnad från gång till gång. Alla har vi vår egen takt och det är min uppgift att lyssna på din. 
Detta är något jag arbetat fram under väldigt många år. Dels har jag gått många kurser och blivit mycket tränad, dels är detta något jag alltid burit med mig. Kurserna har mest inneburit förståelse för mig själv och det jag faktiskt kan och alltid eller länge kunnat.
Jag är ju så intonad på läkning, orsaker bakom symtom, allt för att skapa en inre balans, en inre jämnvikt. Samtidigt som min uppgift är att få andra att se sitt eget värde därinne. Se sig själv utan massa präglingar och värderingar i form av energi utifrån som kanske stör din frekvens. Helt enkelt bli medveten. Ärlig, tydlig, sann till dig själv.
Åter igen, bredden är stor, jag har aldrig en form, aldrig en mall att följa. Jag kan aldrig heller lova något, eftersom jag inte utifrån kontrollerar.
Jag hjälper till att återskapa en inre struktur, ordning och tydlighet.
Jag fått äran att möta väldigt många människor under åren lopp med väldigt goda resultat, som jag för alltid kommer att bära med mig i hjärtat! Det tynger inte! Det lyfter! Och jag är så oerhört tacksam!
Namaste Monica

Kommentera gärna:

Senaste inläggen

Senaste kommentarer

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln