Energipåverkan

Ett ämne och område som jag verkligen jobbar mycket med. Allt är energi och faktum är att vi påverkar varandra. Högkänslighet något annat jag också möter mycket förmodligen för att jag är högkänslig själv och har jobbat mycket, tränat mycket, mött mycket inom detta ämne.
Hur en högkänslig person "läser"av andra!
  • Mellan raderna....
  • Bakom ytan....
  • Sånt som inte uttrycks....
Det är en form av överlevnad som ofta idag inte används på "rätt" sätt. Ett sätt som är kopplad till våra natur! Vår naturliga instinkt för överlevnad...som tyvärr många gånger idag istället skapar sjukdomar!
  • Dvs överbelastningar....
  • Att bära andras börda på sina axlar....
Detta naturliga tillvägagångssätt som ofta behöver tränas upp/tillbaka.
Ibland är det svårt att "lära gamla hundar sitta", man har skaffat sig vanor. Man har vant andra vid sitt bemötande. Det kan bli oerhört svårt att sätta dom här naturliga gränserna. Det handlar inte enbart om att man är konflikträdd...
Dessa människor är ofta väldigt starka, stryktåliga, "vinnarskallar", fast det innebär inte att man får missbruka sig själv!
  • Det kan vara oerhört svårt att bryta mönster, vanor, präglingar. Det är här jag pratar samarbete. Att stå i sin egen rakhet!
Just i dagarna upplever jag tyvärr detta på nära håll! 

Förra veckan hade jag sedan länge planerat in ledigt i min kalender. Ledigt för att skriva/fortsätta med min bok som kommer att handla om just om högkänslighet, samarbete, kommunikation, intuition, läkning, energi, energipåverkan.
Jag har inte precis suttit och skrivit till boken. Det som händer just nu handlar om precis detta, så på ett djupare plan har det i allra högsta grad med boken att göra. 
Bakom boken står egentligen två kvinnor som dog alldeles för tidigt i cancer....
Just nu är min pappa förfärligt sjuk i cancer....
Kvinnorna var högkänsliga, likaså är min pappa.
Påverkan utifrån är ibland stor!!
Är du högkänslig uppfattar du mycket. Det är ibland svårt att sortera intryck framförallt när projiceringen är stor. Magar påverkas. Immunförsvar påverkas. Nervsystem påverkas. Dessutom med den typen av känslighet påverkas du starkt av mediciner, är man dessutom starkt överbelastad är inte kombinationen bra alls. Då gäller det att använda sin fingertoppskänsla.
Jag arbetar med att stärka, samarbeta med det friska, stöttar dom friska cellerna, dvs höjer individen. Jag fokuserar inte på det sjuka. Jag ställer inga såna diagnoser. Däremot känner jag såklart om jag har det samarbete med mig som behövs för läkning, har jag inte det kan inte jag heller hjälpa till. Ibland oerhört frustrerande! Och ledsamt....

I dagarna har jag också pratat med en klok kvinna från Göteborg. Vi har länge pratat om ett samarbete. Detta samarbete sammanställs också nu, komiskt nog. Ja, vad säger man...livet lär! Förhoppningsvis!
Det är väl det Anna och jag delvis vill dela med oss av. Våra livserfarenheter. Vår  orädsla. Vår nyfikenhet, för utan den hade vi inte varit där vi är idag. Vår starka vilja och vår starka livskraft att vägra stänga av eller stänga ner. Absolut inte lägga locket på!

Alla mina kurser, all min yoga bygger på detta energiarbete, på att lyssna och stärka individer.

Nu slår Anna och jag våra påsar ihop till en kurshelg 12-13 September. Vi börjar i Sockenhuset, det känns verkligen som att det lär bli mer och fler. När vi drabbar samman tar det liksom inte slut. Mer information om vår helgkurs kommer snart.
 
Tack<3 Monica

Kommentera gärna:

Senaste inläggen

Senaste kommentarer

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln