Yoga/energiavläsning

Jag brukar säga att jag läser energier mer än att jag är yogainstruktör. För yogainstruktör på det sättet är jag inte.
I dessa tider är behovet av energiarbete stort!! Det är alltid viktigt att lära sig att se om sitt eget hus, fast idag ännu viktigare. Jag har redan sett hur stress och spänningar pga av detta sätter sig och påverkar hela energisystemet. 
Risken är stor att man inte kommer åt det själv.
Det handlar om att lyssna, kanske känna, gå in och möta och på så sätt balansera, läka, frigöra. Jag brukar kalla det städa. För det är så jag ser på det- städa! Jag gillar att hålla rent hus. Vi kan inte sopa skit under mattan. Jag känner direkt när det är så och då har jag lärt mig att inte interagera med såna obalanser, det kan inte alla. Dom unga, empatiska som aldrig fått sån hjälp tar idag mycket stryk! För allt vill nå en balans, det är en grundlag. När den balansen inte finns, människor i deras omgivning inte är autentiska utan dom har lärt sig att skapa en yta. Kanske därtill fått lära sig att man ska vara kärleksfull ja då kan det bli tråkigt på riktigt! Då projicerar man ofta ut allt det man själv inte vill kännas vid! Då jag säger att jag hör vad du säger, men går inte på det. Jag litar mer på energin som förmedlas, det är vårt grundspråk. Det är vi, det är då när man blir medveten om det, hittar det riktiga egenansvaret, vågar till självinsikt, ja det är då det händer grejer!

Åter till yogan! (Det gäller även behandlingar)
I dessa tider, ni som behöver!
Ja, visst läser jag av på distans!
Det har jag alltid gjort!
  • Jag har ofta med människor på distans på mina lyxpass. Jag har 12 mattor och plockar inte in fler än 12 oavsett, så därför är ibland vissa mattor tomma.
  • Även behandlingar/avläsningar kör jag ibland på distans eftersom vissa har väldigt långt att åka. Många gånger hänvisar jag den typen av avläsningar till Matilda(dotter) eftersom min tidbok är så full.
  • Att läsa av på distans innebär att jag lyssnar telepatiskt. Jag är så intonad på läkning att det såklart handlar om det. Det handlar om att jag verkligen anser att var och en har rätt att vara sig själv på riktigt. Jag brukar också säga att jag inte stöttar obalanser, vilket sker mycket idag. Vi ska stötta varandra oavsett vad. Jag stöttar fast inte så. 
  • Så att lyssna är det jag gör. Jag hjälper till att städa oavsett om du är i rummet eller ej. Många frågar, därför skriver jag här.
Monica

Kommentera gärna:

Senaste inläggen

Senaste kommentarer

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln