I fredags var jag på begravning...

...begravning för en högkänslig extremt överbelastad ung tjej!
För många år sen var det en nära vän som sa till mig...Monica du kan inte rädda hela välden! Du kan inte rädda alla hästar, samtidigt ville hon ge mig häst/hästar. Hon ville att jag skulle läsa till homeopat så att hon hade någon empatisk människa att samarbeta med, som lyssnade in individer inte bara avände sig av huvud/tekniker. 

Ingen begravning är väl rolig men när det är naturligt, så som det bör vara, är det en helt annan sak.
Jag skrev i ett blogginlägg i Torsdags högkänslighet
"Min hårddisk innehåller många, så har ni som har hicka imorgon, ni vet att jag tänker på er"
Jag gick faktiskt till kyrkan i fredags med en enorm lättnad. Det var såhär hon ville ha det, det går inte att "rädda alla" det måste man inse och ibland ta ett eller flera kliv tillbaka även om man vet att man har "rätt", att det skulle kunna se annorlunda ut!

Vi sätter oss i kyrkan, själva ceremonin drar igång och då starkt och tydligt börjar ett barn hicka längst fram i kyrkan!
Varje gång vi sjöng trädde solens strålar fram och in i kyrkan för att bara lysa upp. 

Tänk att jag började arbeta hos den här tjejen nästan direkt efter min hjärnhinneinflammation. När jag hade fått andra ögon att se med, då jag inte bara kunde kliva rakt in, tillbaka till mitt gamla jobb med alla obalanser. När syftet och meningen hade  större betydelse än titlar, status, pengar mm
Här fick jag möta en enorm högkänslig tjej med sinnen på skaft, fast då var hon liten. Det gäller att omgivningen förstår...
Jag mötte motpoler....från begränsningar till inga begränsningar alls
Från kontroll till ingen kontroll alls
I min värld skit samma, lika illa vilket som. Det skapar precis lika många/lika mycket obalanser.
Fast den ena sidan knaprar smärtstillande, smörjer zonsalva...och den andra sidan häller allt alternativt i sig, ingen hejd alls. Allt för att slippa "jobba med sig själv" Stanna upp är farlig, därför springer man väl fortare och fortare....
Närvaro, balans??? var finns den?
Ytterligheter finns det gott om!

Denna veckan blev det bara lyxpass, ja dom behövs. Det syns, dom fullbokas direkt. Fantastiskt när man få se resultaten det ger, det ger samma tillfredställelse varje gång. Det är utveckling inte inveckling.
Tack för hickan <3
 

Kommentera gärna:

Senaste inläggen

Senaste kommentarer

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln