Entreprenör

Som ni förstår möter jag många olika människor. Ibland får vi till ett samarbete, ibland inte. Samarbete är nödvändigt!
Idag avslutar jag veckans behandlingar med just den typen som jag kallar entreprenör.
  • Jag har jobbat mycket
  • Han har jobbat mycket
  • Vi har haft ett fantastiskt samarbete
Haft skriver jag, för så känns det. Han är väldigt stabil nu, väldigt självgående! Han missbrukar inte sig själv utan han har lärt sig att lyssna och vara lyhörd. Framförallt har han lärt sig att agera! Han har inte bara haft "yogapappren" liggande, han har utfört sin/sina "läxor".
Han är och kommer att förbli entreprenör, det innebär inte att han ska ligga på sofflocket, sofflocket låg väldigt nära tillhands när han kom hit med sin överbelastade, stressade och väldigt spända kropp. Hade han lagt sig där hade risken varit stor att han aldrig kommit upp igen, MEN så är inte fallet!!! 
Och ja, han ville mer än gärna och mer än väl, ofta ligga på min bänk. Fast det tillät jag bara när det var akut(han fick också bevisa för mig att han gjort läxan hemma) inte via några uppsatser eller prov, utan via att jag läste hans energi (och här kan man inte fuska) det är väl där jag är jobbig!
Nu har han integrerat sin magkänsla och intuition, han kan ta snabba beslut men han kan också känna när han ska lugna ner sig!
Perfekt balans mellan yin & yang!
HAN KAN HÅLLA SITT SPACE, det är såklart nödvändigt när man möter många olika platser och många olika människor. 
Framförallt behöver han inte yttre bekräftelse, han kan bekräfta sig själv! Så såg det inte heller ut när han kom hit första gången!
Att få avsluta inför helgen med detta möte är ren och skär lycka för mig som jobbar med personlig utveckling!
Som jag sa när han gick HIGH FIVE på denna!!
Tacksam <3

Kommentera gärna:

Senaste inläggen

Senaste kommentarer

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln