Circle of light, efter vår 3:e träff

Idag har vi pratat, upplevt våra Chakra. Vi har pratat i känslan, i det vi behöver möta, läka, lära...
Inte tekniker, det har vi redan så gott om att det räcker och blir över!
Efter avslutad dag, plockade jag delvis iordning, sammanställde...sen tog jag och Grani en tur i skogen. Grani är en häst. Det började redan bli mörkt när vi red iväg. Jag med reflexjacka. Vi mötte i början på rundan en traktor, vi stannade Grani tittade bak på mig...Lugnt!...han böjde ner huvudet ner och åt under tiden traktorn körde förbi. Sen gick vi vidare. Så skönt det är i skogen när det är mörkt, samma känsla som när det är dimma. Det är lugnt och tyst. Jag som tidigare varit extremt mörkrädd. En känsla som jag utmanade mig i för väldigt många år sen när vi flyttade hit.
Mörkt, lugnt, tyst vi flöt lugnt fram på vägen i skogen, helt obekymrade båda två. Bara helt stilla. Fast vi tog turen upp i skogen var det inga problem att se vägen eller följa den.  Grani och jag visste var vi skulle gå!
Balansen mellan det mörka och det ljusa. Det ljusa där vi hela tiden ser, plockar in intryck. Hur skönt det är att vila i det mörka obekymrade om vad som sker kring oss. 
Att inte hela tiden utforska, se och leta!
Hur lätt det är att vi så gärna vill styra och kontrollera allt och alla. Jag glömmer aldrig den gången på Gylfi (ytterligare en häst) vi skulle ut och rida, det var halt. Jag sitter på ryggen, ska styra och kontrollera när han plötsligt signalerar till mig....jag har burit så många barn i mina dar, att jag ska nog kunna bära dig med!!!! Det kom så abrubt att jag skämdes, skit hoppas ingen ser mig. Vad håller jag på med!!??? och släppte tyglarna. Inte en enda gång på hela rundan halkade han. Såklart inte! Klart han visste var han skulle sätta sina hovar.
Balansen mellan yin & yang!
Hur lätt det är att vi går in och tar ansvar för allt!
Hur lätt vi anpassar oss!
Hur viktigt det är att vila sina sinnen mot yttre intryck!
Att vi ofta lärt oss dessa mönster tidigt!
Hur ofta vi flyr!
Hur viktigt det är att stå stadigt, med fötterna i myllan!
Som sagt balansen mellan yin och yang!
Den här grunden som är oerhört viktig, för att vi ska kunna blicka längre ut utan att vi som individer tar så mycket stryk!
Ja, intressant!
Tack ALLA  för er närvaro <3 
Namaste Monica

Ps. Hästen på bilden är varken Grani eller Gylfi utan Sola som växt upp i det fria på Island <3
 

Kommentera gärna:

Senaste inläggen

Senaste kommentarer

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln