ENERGIPÅVERKAN....

Vilken helg! Det har verkligen handlat om energier! På riktigt! Hur vi påverkar....hur vi påverkas! 
Det finns ett uttryck som säger....Snäll så man är dum! Faktiskt dum mot sig själv men även mot andra eftersom allt ger ringar på vattnet!

Alla som kom hit på kurshelgen i avläsning i energi, kan verkligen läsa energi, kan verkligen ta hand om alla andra, men ingen har någonsin lärt dom att ta hand om sin egen energi! Det är då jag brukar säga att ta hand om sig själv är inte egoistiskt, det är egenansvar! Om inte påverkar vi faktiskt vår omgivning, våra barn, våra djur, våra respektive och även andra människor i vår omgivning. Tar pengarna slut på kontot behöver vi låna för att överleva, till slut hamnar vi kanske i lyxfällan eftersom vi i detta läget inte kan prioritera! Då lånar man ibland av sina barn! Då har vi ofta blivit väldigt egoistiska eftersom vi har en sån brist....det handlar ju om instinkten om att överleva, då är vårt sunda förnuft som bortblåst! Vi känner inte av det inte i allt tankebrus! Det är ju så fullt, det går bara runt och dessutom gör det ofta så ont både fysiskt och mentalt!
Att bli medveten om sig själv, sin egen energi. Sin egen balans, om inte haltar vi! Det blir för jobbigt, för slitsamt. Det kostar för mycket....magar, sköldkörtlar, huvudvärk, halsar, ont pga av för stressad och spänd bindväv-så ryggar, knä, våra sinnesorgan påverkas-öron, ögon, vi blir överbelastade rent känslomässigt-massa oro, mängder med tankar, överanalyser.....nervsystem! Olika sjukdomar som kommer pga av överbelastade nervsystem!
Det blir aldrig lugn, tyst, STILLA
Det skapar seperation, det skapar skilsmässor, det skapar ett enormt yttre bekräftelsebehov!

Vi har en ny häst, en ung häst. Som har tagit på sig mycker redan, tagit hand om "energi" i liknande form. I förra veckan arbetade jag med hans förra ägare, då påvekades även han! Enormt mycket och otroligt positivt! Han blev betydligt mer avslappnad! Ögonen ändrades. Han blev så lugn i ögonen.

I lördags efter 1:a kursdagen, haltade han! Inte lite utan väldigt mycket! Han hade ingen sten i hoven, han hade inte stukat sig, han hade inte gjort någonting mer än blivit påverkad av energier! Han var så nybehandlad, så nystädad och så helt plötsligt kommer MASSOR av liknande energi som han är van vid! INTE OK!!!! Skulle vi i detta läget gjort en hältutredning hade ingen hittat någonting eftersom det inte tillhörde honom.
Så här går många par omkring och tar och bär energi från varandra, istället för att var och en faktiskt har ett egenansvar att balansera och bli medveten om sig själv utan att belasta någon annan. Ett annat ord här är medberoende! Här symtombehandlar vi i MASSOR utan att orsaksbehandla.

Tillhörde säger jag, skriver jag eftersom efter första kursdagen fick jag hjälpa både Uni och Amanda att slappna av. Amanda hade också påverkats, detta pga av hennes tur genom Sverige och massa obalans. Hon är inte hel och läkt ännu.

Dag två fick deltagarna information om vad som hänt! Spegelneuroner....hur vi speglar varandra, här blev speglingarna tydliga. Ingen fick rikta någon energi mot våra djur.
Falco kan (vår gamla hund) som är med mig på behandlingar, Sola och Grani kan!
Dag ett drogs alla ut, alla sökte djuren. Det är precis så här jag brukar säga, såhär får vi inte ha terapihundar eller hästar....det är ren misshandel, vi gör dom sjuka. Vi tvingar dom att bära. Det är inte kärlek någonstans. Var och en behöver lära sig att ta hand och vårda sin egen energi!!

Nog sagt om detta! Dag två kavlade vi upp ärmarna och körde stenhårt. Inte med att läsa av andras energi, utan att var och en fick bli medveten om sin egen energi. Ärligt! Utan att lägga fasader på!
SIG SJÄLV!
Det blev hemuppgifter, hemläxa, underhåll!!
Alla förstod allvaret!!
Jag brukar också säga....
Kan man inte sin egen energi, kan man inte heller andra`s energi, då kan man definitivt inte andevärlden`s energi! Märkligt är att många människor i denna formen ofta är intresserade av andevärlden! En energi som man inte ens kan se. Eftersom energin är så rörig så stökig, så obalanserad attraherar man allt möjligt, hela miljön blir stökig! Inget lugn någonstans!
Min kortdragare funkade inte heller. Såklart att så splittrad energi påverkar även elektriska apparater!
På lördagkvällen funkade den. Vi provade nästan direkt på Söndagmorgonen (hade vi kört på första personen som kom hade det gått bra) när nästa sen kom in, med dom andra i släptåg kom den splittrade, röriga energi`n in direkt! Och den funkade inte. Jag fick skriva pappersfakturor till alla.
Idag funkar den utmärkt! Jag har varit med om detta innan, det är inget konstigt fenomen. Det är här många tror....aha det är andevärlden utan att vara medvetna om sin egen energi och så flyger man iväg i huvudet och energi`n blir ännu mer splittrad och obalanserad hos individen. Lite häftigt eller mycket häftigt kan många också tycka att det är. Fast jag tycker inte alls att det är häftigt!
Jag tycker balans är häftigt!!

Och Uni vad hände med honom?
Han är i princip ohalt idag! Han rullade sig precis, hoppade sen upp i luften med ett skutt och galopperade lätt iväg till dom andra i flocken Grani och Sola.
Ja som det kan bli, som det blir! Utan att vi är medvetna!
Här harvar många snälla människor omkring och ska ta hand om alla andra runt omkring sig, men glömmer sig själva! Vi skapar så mycket "arbete" i onödan! Faktiskt symtom och reaktioner i förlängningen, sjukdomar i onödan.
Dom föstod också vikten av ärlighet, tydlighet, att inte linda in, att inte omvandla för att det ska låta bra! 
 
Rak enkel tydlig kommunikation utan krussiduller....då blir det så bra så!!!
Tack för helgen! Tack för att ni vågar...
Bli medvetna och AGERA!
Lyssnandet som är så viktigt! Vi hör ju inte i allt brus.
Vikten av underhåll för att kunna hålla sin balans för att inte bli överbelastad och överstimulerad och därifrån lämpa över till andra!
Tack för att ni är medmänniskor som förstår, vill förstå!
Tack för att ni fortsätter hemma! En helgkurs räcker ju inte när man gått länge i denna formen, det är så lätt att ramla tillbaks i gamla vanor eller ovanor!
Tack<3
Namaste
Monica & Matilda

Kommentera gärna:

Senaste inläggen

Senaste kommentarer

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln