Sminkkvällar med Felicia möllerström

SMINK KVÄLLAR! Nytt upplägg inför 2017.
Till våren kommer jag att hålla 3 olika kurser med tre olika inriktningar. Detta för att du ska få ut så mycket som möjligt av denna kväll.
Alla tillfällen sker hemma hos mig. Adress: Ranseröd 4375. 28191 Hässleholm.
Är du intresserad eller har frågor? Skicka ett meddelande till mig på 0708-115037.
De olika inriktningarna är kvällsmakeup, vardagsmakeup och sommarmakeup. Här under har jag sammanfattat hur de olika kvällarna kommer skilja sig åt, och hur kvällen kommer att se ut. 
Hoppas vi ses!

Kvällsmakeup Vill du lära dig att lägga en snygg makeup som du kan bära vid festligare tillställningar, eller vill du lära dig att lägga mer makeup men har svårt att veta hur du ska göra? Då hoppas jag att jag under denna kvällen kan inspirera och hjälpa dig med små knep och så grundligt som möjligt förklara hur jag gör och varför jag gör som jag gör. 
Under kvällen kommer jag sminka en modell där du/ni får titta och skriva ner frågor under tiden. Efteråt kommer vi fika och det är dags för er att ställa så mycket frågor ni har eller frågor som dykt upp under kvällen.
  • Pris: 400 kronor
  • När?: Torsdagen den 6 April
  • Tid: 18- ca.20.30
Dagsmakeup 
Vill du ha en enklare makeup som du kan bära till vardags utan att det ska se översminkat och inte ta allt för lång tid på morgonen? Då finns det massa roliga tips och knep som är otroligt effektivt och behöver inte ta en evighet att göra. Här kommer jag gå in på hur man med hjälp utav smink som i detta fallet kommer vara lätta produkter, kan framhäva och förstärka dina drag snabbt och effektivt.
Under kvällen kommer jag sminka en modell där du/ni får titta och skriva ner frågor under tiden. Efteråt kommer vi fika och det är dags för er att ställa så mycket frågor ni har eller frågor som dykt upp under kvällen.
  • Pris: 350 kronor 
  • När?: Tisdagen den 7 mars 
  • Tid. 18- ca.20.00
Sommarmakeup
Vill du bära en makeup på sommaren utan att det känns för mycket och för tungt på huden? Då finns det massa bra saker man kan byta ut de traditionella produkterna till andra produkter för att få en annan känsla och ett lättare resultat. Här kommer jag visa en snabb, lätt och enkel bas där din egen hy får lysa igenom, men en somrig ögonmakeup. 
Under kvällen kommer jag sminka en modell där du/ni får titta och skriva ner frågor under tiden. Efteråt kommer vi fika och det är dags för er att ställa så mycket frågor ni har eller frågor som dykt upp under kvällen.
  • Pris: 350 kronor 
  • När?: Söndagen den 21 maj
  • Tid: 18- ca.20.00

Kommentera gärna:

Senaste inläggen

Senaste kommentarer

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln