Workshop i avläsning av energier - eftersnack

  • "Jag är mycket tacksam för kursen "avläsning av energier". Det var en väldigt god och avslappnad stämning i gruppen under alla kurstillfällen. Alla hjälptes åt genom att återkoppla direkt, stötta och uppmuntra varandra. Det var väldigt roligt och omvälvande med en blandning av både skratt och helande tårar. Övningarna har ökat min medvetenhet om hur mycket vi påverkas av energier i vardagen. Genom träningen har jag fått en starkare tillit och det har blivit lättare för mig att hantera alla intryck jag fångar upp för att hitta tillbaka till min mittpunkt. Stort tack till Monica,Matilda och de andra kursdeltagarna!"
  • Kursen var spännande och utvecklande. Gav mig en ny insikt om att vi alla har en inre kunskap för att läsa av energier och att lita på sig själv. En kurs alla borde gå för att öppna upp sitt inre!
  • Som du vet finns det ett stort motstånd i mig....-jag kan inte. Mitt största hinder i livet. Den känslan är alltid stark innan en kurs, nästan starkare denna andra gång för då borde jag ju "kunna" det här. Sen kommer man till kursen, redan på vägen dit börjar man känna att jag ska nog fixa det här iallafall. En del av lugnet infinner sig liksom på vägen. Väl där är det mest i början som jag känner av min prestationsångest. Där tycker jag att det känns tryggt att du och nu andra gången, ni finns där för att guida oss rätt i det virrvarr som kan uppstå i avläsningarna. Trygghet för att ibland är det svårt att förstå/tolka, trygghet för att ni hjälper till att tolka så att jag inte guidar någon åt fel håll i ren okunskap och rörighet. På något sätt är det som en ny värld öppnar sig för mig när jag är på en sådan här kurs, eller jag gläntar på dörren iallafall. En dörr som alltid funnits där och någon gång, då och då har man varit nyfiken på den men inte varit i närheten av nyckeln. Dock är det nog så att jag sökt efter nyckeln innan i livet. När jag tänker efter har det funnits människor på livets stig som nog har givit mig pusselbitar för att kunna pussla ihop det jag upplever hos er nu.  Stort tack till dig och Matilda för att ni gör allt ni kan för att sprida den här kunskapen och delar med er av verktygen för att nå högre mål.
  • Jag är väldigt glad och tacksam för att jag anmälde mig till kursen i avläsning av energier. Jag hade egentligen ingen aning om vad detta var. Jag kände både rädsla och nyfikenhet under första kursdagarna.  Jag kände hur jag verkligen gick in i uppgifterna jag fick, att jag hade en otrolig närvaro och kände väldigt mycket med just djur/människor när jag läste av dem. Det är ju fantastiskt vad kroppen kan, vad man själv kan egentligen! som man inte alls haft en aning om förut, men det var så mycket som öppnades upp. Det var fantastiskt att se sin egen utveckling, men samtidigt otroligt att man med sin närvaro och öppenhet kan lyckas med detta. Jag kände mig väldigt omtumlad och inspirerad efter de första två kursdagarna. Jag hade lärt mig massor! Om mig själv och vad jag kan och även hur jag gör när jag går in i någon annans energi lite för mycket. Hur jag hanterar det och släpper det. Att hela tiden landa och komma tillbaka till sig själv. Andra kurshelgen kände jag hur jag utvecklats och kunde faktiskt få till mig mer. Det var fantastiskt när man gjort en avläsning och känner sig säker i den och kan läsa upp det man skrivit och veta att detta stämmer utan att behöva få det bekräftat egentligen, när man bara vet att man har rätt. När man känner att man kan lita på sig själv så pass mycket. Jag känner  att detta har varit otroligt givande för mig. Jag har fått en ökad förståelse i hur jag använder min intúition och magkänsla. Det har skapat en nyfikenhet hos mig som gör att jag vill fortsätta utvecklas. Att det finns mer bara man lyssnar, lyssnar till sig själv och energierna. Tack Monica och Matilda
 
Jag och Matilda är otroligt tacksamma över ert mod!
Ni har verkligen stretchat era sinnen, var och en i sin egen takt precis som på yogan helt utan att jämnföra sig med någon annan, bara i ett underbart samarbete!  Det har varit helt underbara kursdagar, fulla av njutning för både mig och Matilda!
Att se allas närvaro och engagemang är fantastiskt!
Skratt, tårar...vilken samvaro! 
Vi är så innerligt tacksamma <3
Monica & Matilda

 

Kommentera gärna:

Senaste inläggen

Senaste kommentarer

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln