Detta gör så mig lycklig

I Tisdags kom en kvinna till ett av mina yogapass.
-I går var jag hos min kiropraktor, sa hon. Han sa att jag inte behöver komma mer, min  kropp såg jättebra ut. Han behövde inte ens göra någon behandling igår. Den här kvinnan har gått hos kiropraktor regelbundet i många år. Först under senare år, hos den här kiropraktorn.
Det är det bästa betyg!
Jag pratar alltid om detta-i behandlingar och på yogamattan, din inre rakhet, vikten av en jämn och balanserad kropp.
Det jobbar vi med/på i varje yogapass, individuellt! Inre rakhet, en jämn och balanserad kropp! 

Den här kvinnan när hon kom till min yoga, gjorde en överrenskommelse med sig själv, redan efter första yogapasset. det var att efter varje yogapass, göra dom övningar hemma som hon tyckte var jobbiga under passet. Dom hon kände att hon behövde!
Perfekt, kände jag direkt! Precis så ska man göra!
Ja, det har verkligen gett resultat!
Det som gör mig mest glad är att den här Kiropraktorn hon varit hos är oerhört skicklig. Han kombinerar känsla med en oerhörd kompetens, han har hjälpt många människor med olika problem.
Jag har gått där, våra barn har gått hos honom, detta är många år sen.
Det var faktiskt den kiropraktorn som sa till mig....den värmen du har i dina händer den ska du göra något med! Jag tycker du ska utbilda dig!
Han var så bestämd, ja han är alltid väldigt tydlig i det han säger!
-Jag vill att du går ner på pressbyrån och köper ridsport, sen kommer du upp till mig igen så ska jag visa vilken utbildning du ska gå.
Den här mannen har alltid många på kö i väntrummet, men när jag kom upp till mottagningen med ridsport kom han direkt ut i hallen....bläddrade upp sidan,, pekade på en annons, detta tycker jag att du ska utbilda dig till -Homeopat.
Ok....Jag började faktiskt läsa på distans, men kände nej, jag måste få känna med händerna samtidigt. Jag kan inte bara sitta och plugga in en massa utan att känna/jobba samtidigt.
Efter det har jag gått massor av olika utbildningar, började sen själv med behandlingar....
Så att få den resonsen från den här kiropraktorn som såväl som jag är petig, kräsen! Det ska vara perfekt, se och kännas bra (nu pratar jag kroppen rakhet, spänningar, blockeringar mm) säger han till den här kvinnan det ser jättebra ut, du behöver inte komma mer. Då är jag mer än nöjd! Jag vet hur mycket den här kvinnan jobbat med sig själv & att få se effekterna och resultaten av det är fantastiskt!
När man  arbetar på det här sättet blir det mer hållbart resultat eftersom hon lärt sig att underhålla! 
Därför kommer hon inte att behöva hjälp så ofta som tidigare eftersom hon lärt känna sin kropp och nu tar hand om den.
Ja, det gör mig verkligen glad på riktigt!
TACK! <3

Kommentera gärna:

Senaste inläggen

Senaste kommentarer

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln