Nyheter för hösten

  • En av dom bästa nyheterna, boka direkt har uppdaterat sin sida. Nu står det FULLBOKAT när något yogapass är fullt. Tidigare togs passet bort, vilket gjorde att många trodde att där inte var något yogapass.
  • Matilda`s yogapass för barn & ungdomar på Onsdagar ligger nu också på boka direkt. Så boka din plats där.
  • Jag kommer att ha kombipass igen på Torsdagar, detta pga av att saknaden av kombipassen varit stor. Som jag alltid säger, ingen av mina pass är statiska dvs att vi kör likadana pass varje vecka. Jag använder ju min intuition och lyssnar in er som kommer till varje pass och ser till behovet, utifrån det läggs övningarna. Därför har jag så svårt med titlar, det är så lätt att det begränsar och det tillåter jag aldrig. Yoga handlar ju om flöde, närvaro, nuet.
  • Samtal/Coaching/Vägledning i grupp hemma hos mig ca 1gång i månaden på Torsdagar. Jag möter många högkänsliga barn/ungdomar/vuxna ibland blir det väldigt rörigt, svårt att sortera alla intryck, svårt att skilja på vad som är mitt och andras. I dagens samhälle med alla höga krav blir detta om mer aktuellt, därför har jag bestämt att öppna upp en sån här grupp. Max 10 deltagare. Anmälning till detta sker också via Boka Direkt. Man måste inte gå vid alla tillfällen utan man går dom gånger man vill/kan/behöver. Obs! Yogan försvinner dom datumen.
  • Ytterligare en ändring är att föreläsningen I HARMONI MED DIG SJÄLV 9/9 i Sölvesborg tillsammans med Emma Lilja ställs in. Detta pga att jag har så många som står i kö för behandlingstid. Allt handlar om prioritering och eftersom vi har ytterligare en föreläsning i höst 4/11 på Bosjökloster satsar vi på den. Dessutom ligger den närmre Emma`s upptagningsområde.

Kommentera gärna:

Senaste inläggen

Senaste kommentarer

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln