Föreläsning 18 Augusti

Kom och lyssna! Lotta  ger hopp! Lotta inspirerar!

Det är så lätt att ge upp, Lotta hade mycket emot sig. Hon var så otroligt trött i sin kropp, hon hade absolut ingen energi/ork. Så mycket smärta. Hade fått diagnosen ME, som är en kronisk sjukdom som läkarna sagt att hon aldrig skulle bli frisk ifrån.
Lotta har en otroligt hög känslighet!
Därför kan det vara intressant att lyssna på Lotta för dig som är högkänslig eller har någon högkänslig person runt dig för att skapa en förståelse.
Jag möter väldigt många högkänsliga personer i behandling, men även på yogamattan. Symtomen kan vara många och väldigt besvärliga.
Mycket smärta & värk.
Du har brist på energi & ork.
Ditt nervsystem blir lätt överbelastat.
Förvirrad.
Hur viktigt det är att hålla din inre balans.
Hur energier påverkar.
Medvetenheten är viktig. Att få lyssna på någon som verkligen gått igenom mycket, någon som aldrig förstått sin känslighet, som inte heller fått någon hjälp att hantera sin känslighet, kan vara en fantastisk hjälp för dig.
Många av dom här högkänsliga barnen kan upplevas som bråkiga och besvärliga (extroverta), men även tysta och inbundna (introverta). I båda fallen obalans. Att kritisera obalansen kan ge katastrofala följer för barnets självbild/självkänsla. Såklart handlar detta även om vuxna. Att förstå tidigt är ju viktigt, för att spara massa lidande i onödan.
Så i den här föreläsningen berättar Lotta om sitt liv.
Hur hon mådde när hon kom till mig första gången.
Vad som hänt, där berättar vi båda för att få en bred bild/en djupare förståelse.
Hur Lotta mår idag!
Om hon inte hade kommit den dagen...hur hade hon då mått idag...det vill ingen av oss ens tänka på! Jag är tacksam över att få varit så nära Lotta i hennes process, fått se utvecklingen! 
Balansen & glädjen hon sprider idag!!
Hennes ambition & vilja att dela med sig av sina erfarenheter.

Så Varmt välkomna!
18 Augusti 18.30-20.00 i Sölvesborg (Mjällby-stenlängorna, vid kyrkan)
Kostnad 150:-

Anmäl dig till mig sms 0738231103 eller mejl kontakt@monicamollerstrom.se, ni kan även anmäla er till Matilda 0708922372

 

Etiketter: föreläsning

Kommentera gärna:

Senaste inläggen

Senaste kommentarer

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln