Bindväv, Fascia

Detta urklipp kom en kvinna och gav till mig för ett tag sen. Den här kvinnan hade själv när hon började med yinyoga ett ordentligt svullet och ont knä. Efter ex antal ggr med yinyoga och någon behandling var svullnaden borta. Kvinnan kunde utöva dom flesta positioner med båda sina ben. Hennes ord när hon gav denna artikel till mig var....du pratar ju alltid om bindväven, fascian men jag tror ändå inte att alla förstår. Nej, så är det såklart. Vi är på olika plan, den här kvinnan uppfattade och kände resultat ganska snabbt. Ibland är det ju bra att få information från olika håll.
Att ta hand om sin bindväv är otroligt viktigt. I dagens samhälle med otroligt mycket stress, stress på olika sätt påverkas  såklart bindväven.
Bindväven påverkas också av ålder. Som allt annat krävs underhåll. Underhållet för bindväven är avslappning. Genom att lära sig slappna av i dom olika yinpositionerna hjälper vi till att hålla den elastisk. Vi hjälper oss själva att må bättre.
Jag har haft yinyogagrupper ganska lång tid nu, på den här tiden har jag fått uppleva många fantastiska resultat. Otrolig ära att få se alla dessa människor som medvetet och aktivt arbetar för och med sig själva!
TACKSAM! 
Etiketter: yoga

Kommentera gärna:

Senaste inläggen

Senaste kommentarer

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln