En Berättelse Ur Livet

När min dotter Matilda var 4 år blev hon diagnostiserad med astma. Vi skulle åka på skidsemester, när vi kom upp till fjällen sa hon mamma jag kan inte andas.
Direkt när vi kom hem gick vi till läkare som skickade oss till astmamottagningen, väl där konstaterades astma.
Första frågan har ni djur hemma...
Ja, ett antal hästar, katter, hund, kanin...
Det går inte! Han sa tom. att maten till akvariefiskar är allergiframkallande så ni kan inte ha fiskar heller...
Pulmicort, Bricanyl och en dotter som sa mamma jag vill inte ta det jag blir konstig, snurrig jag mår inte bra av att använda mina sprayer.
Direkt kände det måste finnas någon annan lösning. Det fanns dom som sa till mig Monica nu måste du väl ändå lyssna på läkaren, du kan inte utsätta Matilda i onödan det är farligt det kan leda till massa andra problem.
Då hade jag redan haft kontakt med en man som heter Dragisa-känd av många, Dragisa är kiropraktor men inte vilken kiropraktor som helst. Han vet var han ska trycka/korrigera, han som mina tjejer sa ser rakt igenom. Otroligt bra!

Efter första besöker hos Dragisa säger han så här....nu ska ni veta att det är inte samma "snälla" Matilda ni får hem hon kommer att protestera mer. Matilda var väldigt foglig, anpassningsbar...JÄTTEBRA! Ja, jag tyckte det var jättebra idag förstår jag anledningen bakom...efter att själv upplevt många möten, många behandlingar där jag ser hur allt hänger samman.
Efter ett halvår var hon utskriven från astmamottagningen, deras ord var hon har växt ifrån det.
Jag kände ingen anledning att ta en diskussion eftersom dom inte skulle förstå det skulle bara leda till att slösa energi i onödan. Men vi hade handlat medvetet och fått ett resultat. Han hade också hjälp till att plocka fram Matilda inget lock på.
Där och då bestämde jag mig för att detta är det jag vill ge mina barn, det är deras LIV försäkring, mycket bättre än att sätta pengar på ett konto/ att underhålla/ ha dörren öppen till sitt eget hjärta till sina känslor.
Dragisa tyckte naturligtvis det var roligt att prata & berätta för mig när vi var där eftersom jag hade/har ett genuint intresse för helheten, det var också Dragisa som efter några år sa...
Den värmen som du har i dina händer den ska du använda dig av, du ska göra något annat gå ner på pressbyrån och köp ridsport och kom upp igen så ska jag visa vilken utbildning du ska gå.
Jag gjorde som han sa men tänkte han har ju inte tid till det....alla som varit hos Dragisa vet att kön är lång, hela väntrummet är alltid fullt.
Men han kom ut i korridoren så fort han hörde mig komma in, la ut tidningen på ett bord och började bläddra...
Detta ska du läsa till Homeopat på distans OK! Jag följde hans råd och började läsa men kände efter några steg att jag kan inte bara sitta här och läsa jag måste använd/känna det i mina händer...
Homeopati är en form av frekvensmedicin, det är som intresserar mig och har alltid gjort.
Naturligtvis är jag otroligt tacksam för alla år & alla läror jag fick med/av Dragisa via våra egna kroppar/system, faktiskt alla år tills det att jag började jobba själv.
Det var också Dragisa som lärde mig egenansvar och jag förstod, lyssnade och agerade.

Att Matilda nu idag delvis arbetar som språkrör för djuren är otroligt!
Att ha hjärtat öppet, ha kommunikationen öppen först till oss själva/ sen tryggt även till andra....
Så i öppnandet om det skulle skapa reaktioner bli inte rädd! Lägg inte locket på känslorna behöver komma ut, vi kan inte trycka undan men framförallt inte skapa en ny identitet eller teknik/mönster  utanpå oss själva...det blir som en tickande bomb som jäser skapar obalanser, sjukdomar....
Alla mår bra av att få vara sin egen individ inte en robot som går omkring och gör exakt det alla andra tycker...
Detta gäller människa såväl som djur!
Naturligtvis skapar detta ett inre lugn, balans, trygghet som sprids som ringar på vattnet!
Tack!
Namaste Monica

Etiketter: behandling

Kommentera gärna:

Senaste inläggen

Senaste kommentarer

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln