Mina olika tjänster

  •  Behandlingen som jag utför hemma hos mig är en Individuell intuitiv behandling oftast på 1,5 timme där jag intuitivt tonar in på din energi. Jag lyssnar, läser och behandlar.
  • Jag korrigerar obalanser som ligger på olika plan. Det är ingen symtombehandling utan orsaksbehandling. 
  • En form av frekvensmedicin.
  • Jag använder mig av Young Livings Eteriska oljor, även dom individuellt anpassade vid varje besök.
  • Avläsning, guidning, coaching
  • Healing


Jag tonar in på din energi och läser av var i ditt system dina obalanser ligger, hur mycket vi kan arbeta med varje gång är individuellt.
För mig är det otroligt viktigt att arbeta i en takt som varje individ klarar av.
Den här behandlingen brukar ta 1,5 timme.
Syftet, målet är att skapa så bra grundläggande förutsättningar för dig själv som möjligt. Att på olika nivåer/plan gå in och möta upp dom här hindren/blockeringarna för att du som ursprunglig individ ska träda fram. Många gånger ligger präglingar och mönster, saker vi lärt oss är sanningen och blockerar min egen väg. Också känslor av olika slag som vi förankrat i vårt system.

Det blir låsningar, spärrar som hindrar vår egna personliga utveckling. Att se detta och skapa en förståelse gör att vi lättare kan släppa taget och gå vidare. Det blir lättare på olika plan själsligt såväl fysiskt. Jag symtombehandlar inte utan vill ha orsaken bakom, ser dig som en hel individ där allt hänger ihop i en helhet. Jag utgår från chakrasystemet (det är som kroppens datadisketter/här lagras information) och ditt meridiansystem.
Hos varje individ löper ett inre system, ett kretslopp där det flödar energi i energibanor/meridianer för att förse ditt hela dig/ditt inre/ celler/organ/körtlar med energi/näring. Ibland blir det stopp av olika anledningar. Att då gå in intuitivt och läsa av var dessa blockeringar förankrat sig och genom tryck/medvetenhet/bekräftelse frigöra och på så sätt lösa upp spänningen.

Det är viktigt att förstå att det är ett samarbete. Att bli del i sin egen process. Jag brukar likna behandling som storstädning av ditt inre, då behöver vi ibland hjälp att sortera/slänga. Yogan som bygger på samma princip  är som en veckostädning, du lär dig sortera, slänga det som är oviktigt.
 

PRISLISTA

  • Behandling 1,5 timme 1200:-
  • Distansavläsning inkl healing 1 timme  800:-
  • Terapiridning 1 timme 800:-