Om Matilda

Jag har haft egen häst sedan jag var 9 år och tränat regelbundet för olika tränare ( började på ridskola ännu tidigare). Från detta har jag sen skapat mitt eget sätt att individuellt möta/träna olika hästar. Det personliga mötet är otroligt viktigt för att skapa ett bra samarbete. Det är viktigt att vi är tydliga som ryttare och väl medvetna om oss själva. Jag gör även avläsning av ditt djur, bra att starta all träning med för att få djurets perspektiv. Detta leder till ett betydligt bättre samarbete. Med framförallt lägger du inga tekniker ovanpå problem.

HUR GÅR EN AVLäSNING TILL?

Du ställer frågor om du har frågor eller det är något problem som du undrar över, jag tonar in på ditt djurs energi. Det jag behöver är djurets namn. Detta arbete gör jag hemifrån för att inte störas av andra energier på plats. Det handlar om att få ditt djurs beskrivning av sin situation, om smärta mm. Våra djur är otroligt smarta, jag slutar aldrig inspireras eller förvånas. Det är otroligt givande både för djuret men även för oss.

Har du fler frågor är det bara att kontakta mig på matilda@monicamollerstrom.se eller på 0708922372. Vill du ta del av min blogg finner du den här.

Varmt välkommen!
Matilda

MIn utbildning

Helgkurs med Leslie Desmond
Helgkurs med Kajsa Ränkfors
Akademiskt tränad av Elisabeth Duvborn både helgkurser & vanliga lektioner
Flera år på ridskolor
Tränat privat både klassisk hoppning & dressyr
Flera sommar ridläger med egen häst
Veckokurs hos på Mikkel Hearts And Horses 
Praktik hos Kerstin Larsson
Haft egna ridlektioner för barn
Ridning för handikappade
Tränat upp hästar
Ridit in hästar

Andra utbildningar 
Birkan Tore- Angel Medium 2013
Liselotte & Camilla Öhrnberg Spirit and Psycic art 2014
Ersin Davidsson-Angelic Relationship Healing 2015