Yinyogaworkshop`s

Fyra nya Yinyogaworkshop`s är nu inbokade till hösten

  1. 11 Augusti 18.00-21.00 magensmeridian/mjältensmeridian. Jag möter väldigt många människor som i grund och botten har en väldigt stark magkänsla. Men hur vi ofta äter väldigt mycket intryck på mängder av olika sätt som påverkar. Ibland blir det svårt, nästan omöjligt när man är där att bromsa upp, stanna upp och faktiskt gå in och se till att avlasta sitt system, inte bara spä på mer, stressa kroppen ännu mer. Ja, i steg ett pratar jag om vikten av att vårda magens meridian, mjältens meridian men främst att jobba med detta på yogamattan. Det arbetet som ibland blir så väldigt trögt/svårt, dessutom kommer man ibland inte åt själv på den nivån när hela systemet gått i baklås.
  2. 8 September 18.00-21.00 njurarnasmeridian/urinblåsansmeridian. Vårt nervsystem. Vår ryggrad. Vår rakhet. Ja, ungefär som stammen på träd. Här måste det flöda. Här kan det inte vara en massa stopp. Kopplat till huvudvärk, migrän, viss typ av yrsel, problem med hälsenor...mm. Ja, jag hör ofta människor som säger jag har detta, detta och detta...och! Kanske hemskt, fast det är ju också här jag använder min lyhördhet/känslighet och går in och läser av dessa obalanser men sen måste man ju också jobba bort dom. Vill man inte det så får man ju inte heller något resultat! Åter igen, ibland funkar det inte så bra hemma om man är för mycket i huvudet, då kommer du inte åt på den nivån.
  3. 6 Oktober 18.00-21.00 levernsmeridian/gallblåsansmeridian. Det som jag ofta upplever. Ilska, frustration att spy galla. Ja, när vi inte värderar oss själva, är lyhörda för oss själva, lyssnar på oss själva då spyr vi ofta galla. Det är såklart också känslor kopplade till dessa meridianer, därför kan vi inte sopa skiten under mattan måla upp en "trevligare" fasad. Det håller inte. Dessutom påverkar det dåligt. Dom som är öppna, lyhörda känner av detta egentligen alla men barn och djur reagerar ofta väldigt mycket. Här kan det bli så att man väljer att ta avstånd, fly(bättre fly än illa fäkta) eller stå kvar och bli utsatt för energipåverkan vilket alltid resulterar i även ilska i det systemet. Så arga barn, arga djur....dom är inte arga för att dom tycker det är roligt. Vuxna arga som lärt sig att skyla, gömma, låtsas mår såklart inte heller bra i denna andan. Ja, symtom reaktioner det tar vi på yogamattan. Då gäller det bara att kavla upp ärmarna och gå in och jobba....om man nu vill det! Vill man inte det så får man respektera det också. Jag är alltid tacksam över dom som vågar möta, vara ärliga sanna också mot sig själva.
  4. 3 November 18.oo-21.00 sist men inte minst hjärtatsmeridian(vår största muskel som vi ofta glömmer i vårt yttre fokus)/tunntarmensmeridian, lungornasmeridian/ tjocktarmensmeridian. Jag brukar säga att det jag håller på med är varken flummigt eller konstigt. Däremot har jag sett, ser mycket som är flummigt eller konstigt. Hur vi söker letar jagar. Ja, bara vi lär oss lyssna på vårt eget hjärta, följa våra egna andetag, hitta vår egen rytm blir det så mycket bättre. Inte flummigt alls bara vanligt sunt bondförnuft. Ja, här ligger MASSOR som är väldigt intressant. Mer om det på workshopen.
  • Alla tillfällen är hemma hos mig.
  • Din investering är 800:-/gång.
  • Du måste inte gå alla gångerna. Däremot om du är väldigt otränad så är det bra.
  • Du som tränat mycket och känner, kan känna... att tex. steg 3 är bra för dig, då bokar du steg tre.
  • Vill du ha en fördjupning, du har kanske tom som mål att jobba med andra/ hjälpa andra, då rekommenderar jag också att du går alla steg.
Du bokar din plats till mig via sms 0738231103 eller mail ljusglantan@gmail.com. Betalning sker på plats via kort eller kontant.
Monica

Kommentera gärna:

Senaste inläggen

Senaste kommentarer

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln