Circle of Light igår.....

Jag möter människor som lever i kaos som anpassar hela sitt liv i dessa obalanser. När jag ser barn som bara dras med i dessa karuseller är det vansinnigt tråkigt! Då önskar jag att jag hade ett trollspö som jag kunde vifta i luften med eller att jag hade en datadiskett som jag bara kunde sätta in så att man kunde få helt andra perspektiv!
Få inblick i det jag arbetar med dagligen fast på olika sätt! 
En fd extremt överbelastad högkänslig tjej som var på circle of Light igår. 
Jag delar en liten del av hennes text som hon skrev igår som var en del av deras arbete (såklart har jag frågat om lov).
Hon var en vuxen tjej som kom hit till mig själv första gången för några år sen!  Många unga/barn är såklart beroende av sina föräldrar och deras samarbete!

"Flickan som inte vågade prata finns bara som ett minne kvar i mig. Som ett annat liv. Hon fick inte vara hela sig, utan anpassade sig efter allt och alla. Men det är inte den jag är längre. Jag tar med mig henne som ett minne. Som en varning. För jag är rätt säker på att jag inte hade klarat mig om jag inte hade hittat energiarbetet och yogan. Jag är rätt säker på att jag hade gått under av alla stormar och piskande vågor. 
Så för det är jag dig otroligt tacksam, Monica. Tack för att du gav mig en väg att hitta mitt liv, att leva upp till min fulla potential. Du öppnar alltid mina ögon och jag har aldrig känt mig så bekräftad i hela mitt liv som första gången jag kom till dig. 
Från djupet av mitt hjärta och från min själ. Tack!"


Jag delar denna text för att ge inspiration och hopp när man tror att det är omöjligt! Man måste bara våga gå...för att komma hem för att komma åt sin potential och sina möjligheter. Också för att ge sina barn sitt utrymme!! Att vara fast i onödiga obalanser som tar massa tid och energi men också liv är så onödigt!! Det gör mig på riktigt ledsen!
Kan denna text väcka något i  någon<3 så är vi tacksamma!
 

Kommentera gärna:

Senaste inläggen

Senaste kommentarer

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln