4 yinyogaworkshop till ända...

..och jag landar oerhört Tacksam!
Åter igen har jag fått uppleva effekterna, dessa ringar som detta energiarbete ger.
Vi knöt säcken i Söndags med mage/mjälte och dess meridianer.
En berättelse från dessa steg som jag vill dela med mig av (och jag vet att det är ok från kvinnan som äger upplevelsen)
  • 1:a steget innebar njure/urinblåsa och dess meridianer.
  • Gång nummer två, när det var lever/gallblåsa och dess meridianer, då kom den här kvinnan och berättade om vad som hänt efter steg 1.  Hon hade länge dragits med en inflammerad häl , men efter workshopen var alla besvär helt borta!! Hon var jättelycklig såklart och tyckte det var jättehäftigt!
  • Gång nummer tre kastade jag om, så istället för mage/mjälte blev det hjärta/tunntarm och lungor/tjocktarm och dess meridianer. Även då kom hon och berättade, det är fortfarande bra!!!
  • Nu i Söndags steg 4 berättade hon för flera i gruppen om sin erfarenhet. Om sin inflammerade häl, om sina problem. Nu berättade hon även något jag inte hört tidigare. Hon hade gått på sjukgymnastik, hon hade fått akupunktur, hon hade även fått laserbehandlingar och inget hade hjälpt! Men efter 3 timmars yinyogaworkshop med fokus på njurarnas meridian och framförallt urinblåsans meridian var besvären helt borta.

Då får man verkligen en bekräftelse på det jag redan vet!
Hur viktigt det är att lyssna, hur viktigt det är att jobba individuellt, gå in där det verkligen behövs. Denna lyhördehet & kommunikation <3
Helt, helt fantastiskt! Jag är så tacksam att få ha detta som mitt arbete, jag skulle verkligen aldrig kunna arbeta på något annat sätt. Denna direkthet är verkligen oerhört viktig!

Tusen, tusen tack!
Vi ses till våren igen med 4 nya yinyogaworkshops, då är vi hemma hos mig vilket innebär mindre grupper.
Namaste Monica

Kommentera gärna:

Senaste inläggen

Senaste kommentarer

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln